MILJANA BEŽI IZ "ELITE": Kulićka u NERVNOM RASTROJSTVU, jeca na sav glas, ne može više da izdrži, mora HITNO DA IZAĐE!

Autor:

Zadruga

09.03.2024

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata Nišlijka ponovo ima krizu u rijalitiju, hoće da napusti takmičenje jer ne ume da se izbori sa svakodnevnim kritikama.

MILJANA BEŽI IZ "ELITE": Kulićka u NERVNOM RASTROJSTVU, jeca na sav glas, ne može više da izdrži, mora HITNO DA IZAĐE!

Foto: Printskrin

Miljana Kulić

Učesnica "Elite" Miljana Kulić doživela je nervni slom zbog pritiska, koji joj nameću cimeri u Beloj kući, koji ona više ne može da izdrži, pa je pala u očaj i ridala na sav glas, dok ju je njen aktuelni dečko Darijan Radomirović tešio.

Ona je zbog toga na ivici da ponovo napusti rijaliti, što je uobičajeno za nju kad krene da puca po šavovima. 

Foto: Printskrin

Miljana Kulić kuka da ne može više da izdrži u rijalitiju

- Hoću da budeš tu, želela sam da budemo sami i da jedemo i pričamo, nije mi dobro Darijane, ne mogu više ovde. Ja ne znam šta je ovo više, totalno sam polupana psihički - kakala je Miljana na sav glas, a momak joj je pružio rame za plakanje:

- Ja ne volim kad je partner dosadan i maltretira me i zato ja neću da trčim za tobom. Moraš malo da se smiriš samo, nemoj puno da se nerviraš kad te neko napadne, beži iza mene ja sam jak, oćeš da mi obećaš to!

Inače, prethodnih dana Kulićka je otkrila i da joj kasni ciklus. Ona je krenula da se žali na simptome trudnoće, te naglasila da u poslednje vreme i jede sve više.

Posećamo, Nišlijka je posle kratkoročne diskvalifikacije, po povratku u "Elitu", ušla u odnos sa Darijanom Radomirovićem, sa kojim ima redovne odnose, zbog čega ju je majka Marija Kulić napala kada su imale telefonski poziv. 

Republika

Foto: Printskrin

Miljana Kulić rida, dok je Darijan Radomirović teši

Ona se oglasila i nakon što je Miljana prvi put pomislila da je ostala u drugom stanju, pa otkrila koliko je besna.

Ona je više puta kritikovana za to, ona ima dete, degutantno je da to radi na TV-u, ali ono skakanje meni je ono stvarno. Dovodi me u situaciju da vičem, kada joj ja kažem dve stvari i ona i dalje radi svoje. To dete živi kao da je bez mozga. Ona mora da izbegava te stvari, ima jedno dete i ne treba joj više, mora da se zaštiti, rekla mi je da neće nikako. Neću ovde da pravim sirotište. Jedno dete je bez oca, pa i drugo da bude. Deca se rađaju u braku, mnogo mora da se vodi računa - rekla je Marija kada se uključila uživo u emisiju "Pitam za druga".

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ljubomora

09.03.2024 11:46

Milja je tužna i razočarana jer je nigde nema. Stižu pokloni ljubavnim parovina za mesečnice, stižu Maji pokloni vrlo često od porodice i podrške, stižu pokloni nekima sa slavu i za rođendan a Miljane sa poklonima nigde nema. Niko ne velič ni Miljaninu novu ljubav a njene svađe sa Marinkovićem su već godinama ista priča koju svako zna i dosadila je svima. Izlazi Miljana vrlo često van kapije imanja (doktori, viđanje sa msmom i sinom, psihijatar, sud, beg i diskvalifikacija, povratak, video poziv sa majkom ), pročita sve šta se zbiva i kad se vrati nazad sva važna "grmi" par dana i svima pametuje a onda pukne i izduva kao balon. Nigde više zabavne Miljane, potrošila se kroz godine i kroz laži, petljanja, muljanja, nesretne ljubavi i neodgovarajuće lečenje psihičkog stanja. Šteta, imala je potencijala ali je pogrešno usmeren i potrošen. Suieta, ljubomora, laži, zavist ... unište i mnogo jače i stabilnije ljude nego šta je to Miljana.