ALEKS NAKON POROĐAJA ČEKA VELIKI PREOKRET: Više ništa neče biti isto, SUDBINA će odigrati svoje!

Autor:

Zadruga

08.03.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica "Zadruge 6" i Filip Car ponovo će biti u ljubavnoj vezi?

ALEKS NAKON POROĐAJA ČEKA VELIKI PREOKRET: Više ništa neče biti isto, SUDBINA će odigrati svoje!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić, poznata javnosti kao učesnica i pobednica rijalitija, trenutno se nalazi u zanimljivoj fazi života, budući da je u aprilu očekuje porođaj i dolazak devojčice na svet. 

Numerolog Ivana Skorić ističe da je uverena da su Aleksandra i Filip Car sudbinski predodređeni jedno za drugo, te da je njihova veza puna ljubavi sa primesama ljubomore sa obe strane. Ona dodaje da je prošle godine predvidela dolazak bebe u njihov život, te da se nada da će novo zbližavanje između njih dvoje nastupiti 10. marta.

Republika

Foto: ATAImages

Filip Car i Aleksandra Nikolić

- Oni se nisu uopšte svađali, samo su doneli odluku da ona vodi trudnoću do kraja u Beogradu jer joj je tako verovatno lakše. Nije tu došlo ni do kakve svađe, oni su zreli i ozbiljni, novo zbližavanje očekujem 10. marta. Njih dvoje su sudbinski predodređeni i zato su i dobili dete, inače sam im ja prošle godine predvidela bebu - objašnjava numerolog i dodaje:

- U julu bi, prema numerološkim aspektima trebalo da ozvaniče vezu i papirom kako bi beba bila zbrinuta u budućnosti. Njihova veza generalno puna je ljubavi sa primesama ljubomore i sa jedne i sa druge strane. Nakon porođaja Aleksandra će živeti na relaciji Beograd - Cirkvenica i vidim da će se Filip jako lepo snaći u ulozi tate čime će dodatno osvojiti Aleksandru - zaključila je numerolog za Alo.

Republika

Foto: Instagram.com/filip_car_capo_ck

Filip Car i Aleksandra Nikolić

Ostaje da ispratimo da li će se ova nagađanja obestiniti. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading