POTVRĐENO - MIONIN BIVŠI VEČERAS ULAZI U ELITU: Ša će se momentalno suočiti sa njim, a posle ovoga sledi TOBOGAN!

Autor:

Zadruga

08.03.2024

18:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša ni ne sluti da će se večeras suočiti sa Mioninim bivšim.

POTVRĐENO - MIONIN BIVŠI VEČERAS ULAZI U ELITU: Ša će se momentalno suočiti sa njim, a posle ovoga sledi TOBOGAN!

Foto: youtube.com/Podcast Inkubator

Veliki šef priredio je ogromno iznenađenje za sve ukućane, ali i gledaoce kraj malog ekrana. Naime, u Belu kuću večeras će kročiti osoba koja je u poslednje vreme deo jedne od najudarnijih priča u Eliti!

Naime, u pitanju je Stanislav Krofak Pantera, bivši dečko Mione Jovanović i poznati MMA borac iz Hrvatske, što je potvrdio i Pink.

Iako se Stanislav nije nakon toga oglašavao na ovu temu, on je objavio snimak iz frizerskog salona, pa dodatno zagolicao maštu brojnim gledaocima rijalitija. Naime, on se, po svemu sudeći, uveliko priprema za večerašnji ulazak u Elitu, pa je tako pokazao novu frizuru, a komentari su odmah krenuli da stižu. 

Republika

Foto: RTV Pink, Antonio Ahel/ATAImages, Printscreen/https://www.youtube.com/@fightroom9794

Miona Jovanović, Stanislav Krofak i Nenad Aleksić Ša

 

Pantera je sve češće razlog svađa Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša, koji pevačici ljubomoriše zbog bivšeg dečka, koji će se večeras useliti na velelepno imanje u Šimanovcima, a Ša će definitivno doživeti pomračenje, kada ga bude ugledao na vratima Bele kuće. Stanislav ima podršku Mioninih roditelja, koji ne podržavaju njenu vezu sa Ša.

Mionina majka je podržala Stanislava, čak mu je i rekla da će gledati emisiju "Pitam za druga" u kojoj je Stanislav gostovao.

- Koja ljubav, ono je bolest. On joj ne da da diše, ispran joj je mozak, trebaće duži vremenski period da se oporavi, kada bude izašla i sve bude videla svojim očima. Otac mi je puno bolestan i na samrti je, tako da me ne zanima puno sad njena "ljubav", samo bih volela da ne krene za ludakom da napusti rijaliti - glasi, između ostalog, poruka, koju je Stanislav dobio od Mionine majke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Snezana

08.03.2024 18:11

Odlicna prilika za Maju da ne bude vise sama.