OPTUŽENA MILJANA KULIĆ: Presudili joj dok je u Eliti, odmah nastao HAOS!

Autor:

Zadruga

07.03.2024

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo je gledala šta će da ukrade?!

OPTUŽENA MILJANA KULIĆ: Presudili joj dok je u Eliti, odmah nastao HAOS!

Foto: TV Pink/printscreen

U toku emisije "Pitanja gledalaca" sa Milanom Miloševićem, atmosfera za crnim stolom je postala napeta nakon što je postavljeno pitanje koje je izazvalo pravi kolaps. Optužbe za krađu su počele da se nižu, a učesnici su se žestoko branili od istih. 

Ivan Marinković je bio jedan od učesnika koji je bio meta optužbi, a njegova reakcija na konstataciju koju je pročitao voditelj nije izostala. Uz podršku drugih učesnika, Ivan je odlučno negirao bilo kakvu krađu, dok je Jovana Tomić Matora takođe istakla svoju nevinost u celoj situaciji. Ivan je, osim što se branio od optužbi, takođe prozvao Miljanu Kulić kao "najveću lopovčinu".

- Daj malo buđole tvojoj Buđolini Jeleni, da smiri malo hormone - glasila je više konstatacija nego pitanje koju je pročitao voditelj.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić i Ivan Marinković Elita

- Eto. To je dokaz kakvi su ovi fanatici što nas mrze - dodao je Ivan.

- Lepo si se počastila parama od Anite i Anđela, ali ne brini, njima će ponovo fanovi sve obezbediti - glasila je nova konstatacija koju je pročitao Milošević. 

- Nisam ništa ukrala - kazala je Matora.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić i Ivan Marinković Elita

Ruku dajem da Matora ne bi ukrala. Da je znala da su to Anđelove i moje pare, sigurna sam da ne bi uzela, mislim da zapravo nikome ne bi uzela - kazala je Anita.

- Može samo Miljana da pokrade. Miljana je sedela sama do dva i verovatno gledala šta će da mazne. Ona je najveći lopov! Ja sam nekada krao, imao sam jednu situaciju samo u životu, ali je Miljana lopovčina bolesna - dodao je Marinković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading