JANJUŠ SE UŽIVO OBRATIO PRODUKCIJI: Zahteva da se izvede iz rijalitija, trpi STRAVIČNE BOLOVE!

Autor:

Zadruga

05.03.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš se uživo u programu požalio na velike probleme!

JANJUŠ SE UŽIVO OBRATIO PRODUKCIJI: Zahteva da se izvede iz rijalitija, trpi STRAVIČNE BOLOVE!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Prošle noći u rijalitiju "Elita", takmičar Marko Janjušević Janjuš iznenadio je gledaoce kada se požalio voditelju Milanu Miloševiću na bolove u vratu. Janjuš je izrazio svoju zabrinutost zbog ovog problema, te je uživo u programu zamolio produkciju da ga izvedu iz rijalitija kako bi snimio vrat i video o čemu se radi.

Ova situacija je dodatno dobila na težini kada je Janjuš objasnio da je verovatno reč o stresnoj situaciji, s obzirom da je imao velikih trauma u prethodnom periodu nakon smrti i sahrane rođenog brata Mihaila Janjuševića

Foto: RTV PINK printscreen

Marko Janjušević Janjuš u Eliti

 

- Hoću da snimim glavu i vrat Milane, boli me baš, u tom delu, u poslednje vreme me baš boli. Voleo bih da izašem i da snimim to, da vidiš šta se dešava - izjavio je Janjuš tokom uživo prenosa. 

Takođe, ostali takmičari su izrazili svoju zabrinutost za Janjuša i pružili mu podršku u ovim teškim trenucima.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić

 

Već je poznato da svi takmičari rijalitija imaju pravo na lečenje i da produkcija vrlo vodi računa o zdravlju svih učesnika, s toga je jasno da će se i ova situacija srediti. 

Kasnije iste noći, Janjuš je bio ljut na Aneli Ahmić, te je izašao tokom reklama, a jedan od cimera mu je izmasirao vrat i glavu, kako bi mu ublažio bolove koji su prisutni. Ostaje nam da vidimo kako će Janjuševiću biti u daljem periodu boravka na imanju u Šimanovcima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading