NISAM KRIVA ŠTO TI SE PORODICA RASPADA! Bojana nikad surovija prema Anđeli, evo šta je rekla o njenim roditeljima!

Autor:

Zadruga

05.03.2024

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Par u nikad gorim svađama!

NISAM KRIVA ŠTO TI SE PORODICA RASPADA! Bojana nikad surovija prema Anđeli, evo šta je rekla o njenim roditeljima!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Učesnica Elite Bojana Pavlović i njena devojka Anđela Šparavalo prolaze kroz pravu dramu otkako je produkcija dozvolila video pozive koje inače elitari dobijaju na poklon, kako bi se čuli sa porodicama. 

Kako njeni kod kuće nikako nisu za to da Anđela bude u vezi sa Bojanom, nastao je pravi haos, jer je porodica Šparavalo rekla ćerki da su pod velikim stresom zbog svega što im je priredila na televiziji.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anđela i Bojana Pavlović

 

- Ja nisam kriva za to kako tvoji roditelji gledaju na celu našu vezu. Sve vreme imam osećaj krivice, a nema potrebe za tim jer sam u ceo odnos sa tobom ušla iskreno. Neću da me bilo ko smatra krivom. Tvoji misle da si nastrana zbog svega, a to nije istina. Ti samo voliš, a oni ne treba da manipulišu tvojim emocijama i da pričaju kako će da sae razbole samo da bi te odvojili od mene! Nisam ja kriva što ti se porodica raspada - pričala je Bojana, dok je Anđela samo gledala i plakala.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđelin razgovor sa roditeljima

 

Podsećamo, drama koja traje danima potresla je javnost zbog toga što je Anđela Šparavalo posle razgovora sa roditeljima tražila da vidi brata, ali su joj preneli informaciju da on ne želi posle svega da je pogleda.

- Dajte mi da vidim brata! Odmah ga zovite! Ne smete da mi radite ovo! Hoćete da skrenem ovde?! Nije mi dobro, svakodnevno se tresem jer do mene samo dolaze informacije o tome kako je svima kod kuće loše. Ništa ružno nisam uradila, ostavite me na miru - urlala je učesnica Elite.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading