BUDE LI POMENULA BOJANU LETEĆE IZ KUĆE! Anđela Šparavalo ne zna šta joj se napolju SPREMA! Haos u porodici se nastavlja!

Autor:

Zadruga

21.02.2024

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Problemi u porodici aktuelne učesnice Elite!

BUDE LI POMENULA BOJANU LETEĆE IZ KUĆE! Anđela Šparavalo ne zna šta joj se napolju SPREMA! Haos u porodici se nastavlja!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anđela Šparavalo

Učesnica Elite Anđela Šparavalo potresla je porodicu u spoljnom svetu nakon što je odlučila da uplovi u vezu sa cimerkom Bojanom Pavlović, a oni sada na sve načine pokušavaju da shvate zašto se njihova ćerka ponaša onako kako oni ne bi želeli. Situacija je i danas tesna, pa oni poručuju Anđeli da će je izbaciti iz kuće ako u njihovom prisustvu bude pomenula Bojanu.

Foto: TV Pink/printscreen

Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović

 

Ne znam više stvarno šta da kažem, baš pričam noćas sa mužem - ona kao da se sprda sa svima nama, kao da se zeza, ništa ona ovo ne shvata ozbiljno. Majke mi, više ne znam šta bih rekla. Najbolje je da se ućutim, da ništa ne pričam, jer vidim da ovo nikuda ne vodi. Priča i za oca neke stvari, laže, a uvek je svima pričala kako ima oca najboljeg na svetu, oca za poželeti... A ja znam kakav je moj muž. Koji bi otac pakovao svoje dete, vozio u rijaliti? Šta je sve radio, činio za nju i ona tako - počinje priču Anđelina mama za Pink.rs i kaže da se njeni postupci negativno odražavaju na čitavu porodicu.

Ovo nije igra, kunem vam se životom. Ja se borim sa roditeljima, svekrva mi je loše, ugradila je stent, ima zakrčenje krvnih sudova. Molim se da ostanu zdravi, ipak su stariji ljudi. Ja se borim zbog klinca, da me ne vidi da plačem... On sada ne gleda rijaliti, jednom mu je drug iz škole poslao klip, nešto što je bilo. Ne pričamo sa njim više o tome, kad se sve to izdešavalo, tada nekoliko dana nije išao u školu. Mnogo je emotivan. Ja kad plačem, ne želim da on to vidi, a stalno me pita:"Mama, kako si", svaki dan... Dete od 14 godina, a ranije me nikada to nije pitao. Ja se samo molim Bogu da svi budu zdravi, da se ne desi nešto loše.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading