O NJOJ SAM SVAŠTA ČUO, PRIČAO SAM DALEKO JOJ LEPA KUĆA! Lepi Mića pomenuo Situ Ahmić, evo kakve informacije ima!

Autor:

Zadruga

03.03.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mića rešio da progovori!

O NJOJ SAM SVAŠTA ČUO, PRIČAO SAM DALEKO JOJ LEPA KUĆA! Lepi Mića pomenuo Situ Ahmić, evo kakve informacije ima!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnik Elite Lepi Mića kaže da se seća učešća sestre Aneli Ahmić, Site Ahmić još kada se pre nekoliko godina takmičila u rijaliti programima, pa kaže da tada nije čuo lepe stvari o njoj.

On se poverio nekolicini cimera u dvorištu dok su se sunčali danas u toku dana, pa je prepričao kakve su sve informacije dolazile do njega.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lepi Mića

 

- Sita je dobra devojka, to je nesumnjivo, ali ono što sam ja čuo je baš strašno. Bilo je priča da je i ona bila u nekim mutnim radnjama kao i Aneli. Aneli je sve priznala to nije sporno, ali mislim da se za njenu sestru nikad nisu vezivale takve priče - počeo je Mića, pa je nastavio:

Foto: tiktok.com/printscreen

Sita Ahmić

 

- Nisu mi nikad konkretno rekli o kakvim se stvarima radi, ali su pričali da je bila sa nekim momcima koji su umešani u neke prljave radnje. Svega tu ima, ali nije to bitno. Ona devojka nije ovde u rijalitiju, što bih ja pričao bilo šta.

Inače, nedavno se oglasio bivši dečko Aneli Ahmić, Asmin Durdžić, koji neprestano proziva i Aneli i Situ, a to je sada radio na konto njihove zarade.

Ne znam ko je veći blam od njih dve. Da li Sita koja prosi na Tiktoku za gifr ili Aneli koja se davi u svojim lažima. Ne znam šta bi drugo mogao da odgovorim. Sita 24 sata drži lajv na Tiktoku i priča o meni, ja ne mogu da verujem da je žena još uvek toliko zaljubljena u mene. Ne prolazi je očigledno - poručio je Asmin za "Pink".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Cilka

03.03.2024 20:55

Mici je vreme za penziju Tako se vestacki gura u svaku Pricu a niko ga ne konstatuje Dobra devojka al svasta sam cuo za nju Nesto se tu ne slaze