KARAMBOL U ELITI! ŽANA I VANJA URNISALE BEBICU! Orila se Bela kuća od uvreda! (FOTO)

Autor:

Zadruga

28.02.2024

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnice Elite napravile Macanoviću haos!

KARAMBOL U ELITI! ŽANA I VANJA URNISALE BEBICU! Orila se Bela kuća od uvreda! (FOTO)

Foto: RTV PINK printscreen

Učesnice Elite Žana Omnija i Vanja Živić napravile su karambol tokom svađe koja se sinoć desila, pa su zajedno napale Nenada Macanovića Bebicu! Ostali takmičari ostali su u šoku nakon što su se pokoškali, jer je sve izgledalo kao da se godinama ne podnose. 

Kome nakazo debela ti je*eš majku, toj ku*vetini si lizao noge što pričaš, nakazo jedna debela - rekla je prvo Žana koja koja je bila isprovocirana gurkanjem, pa se haos nastavio, a u koji se još više ubacio Nenad Macanović: 

Foto: RTV PINK printscreen

Vanja i Žana napadaju Bebicu

 

- Marš bre droljetino, pogledajte na šta ličite iste ste i jedna i druga izoperisane ku*vetine  -rekao je Bebica.

- Znaš kako češ da ga blajzaš debeli, ja ću glavu da ti nabijam. Meni možeš samo da ga po*ušiš. Bucko idi jedi, samo da ti kažem degeneriku jedan - rekla je Vanja.

- Debilčino jedna bolesna, kad te budem guzio videćeš šta ću da ti uradim - rekao je Bebica. 

- Jel si čekao da uhvatiš devojku za kosu da se istreseš malo. Ajde snupi počupaj i meni kosu - rekla je Žana.

- Imam više testosterona nego ti, vidi se na šta ličiš, kako on izaziva duge na fizički kontakt, ajde bucko pustio si mu*a - rekla je Vanja.

-Ajde na*komanko jedna, jel ti fali belog, ređate se tamo na vikendici pa se svi zajedno ka*ate - odbrusio je Bebica, koji je potom otišao napolje da se ohladi od cele rasprave. 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
djole

28.02.2024 10:01

Trio najgorih ljudi u Eliti, skroz nezanimljivi, ,,s moje tacke gledista,,

???

28.02.2024 11:57

Ovo sa Miljanom neće dobro zvršiti,prvo se potukla sa Milicom i Terzom,kada su ih odveli u zatvor otišla u kuću i kako reče da i ona nekog iz čista mira napadne.Prišla je krevetu Bebice i Teodore i počela da je bije,Bebica je braneči Teodoru počupao.Ove dve pijane gumene brane nešto što nije obranjivo.Miljana se vratila od nekuda i uzela drveni štap i stavila pod jastuk,dok nekog ne osakati neće je zatvoriti tamo gde bi trebalo.

!!!

28.02.2024 19:06

@??? - A rekoše da je tolerancija za nasilje 0. Alkohol je noćas i Vanji odrešio jezik te žena pokazala da od "mutave plovke" može postati i guska. Žana (moja drugarica je zove plastična kokoš ) se ove sezone nalupetala za dve sezone unapred i kad ona počne da iznosi komentar ja vrtim druge kanale dok se ne pogase njene tačke. Miljana udara i šamara od kada je ušla i moje je mišljenje da je itekako opasna i agresivna, pogled joj kao u ludilu, ona srozava ugled ovog projekta koji je postao kao i prošle godine loš program za gledanje a Miljanino nasilje i Mićin prostakluk su svakim danom sve veći. Gledam jutros Teodorin kapak koji je natečen i krvav a onda jamera pojazuje Miljanu kako se trezni i bezbrižno spava u podne i beše to mnogo ružno i tužno videti. Nadam se da će je tužiti Teodorina majka.