HITNO SE OGLASIO VELIKI ŠEF! Učesnici Elite šokirani odlukom! Najavljene neviđene kazne! (FOTO)

Autor:

Zadruga

26.02.2024

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovome se nisu nadali!

HITNO SE OGLASIO VELIKI ŠEF! Učesnici Elite šokirani odlukom! Najavljene neviđene kazne! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Voditelj Milan Milošević pročitao je učesnicima Elite pismo, koje je poslao Veliki šef, a u kom je navedeno da se takmičari opominju da ne treba da krive produkciju za svaku sitnicu. 

- Elito, već nedeljama i mesecima slušamo optužbe na račun produkcije, ali danas su pojedinci prevršili svaku meru i ne možemo više da ćutimo i da se ne oglasimo. Međutim vama je to postala rutina, da kada nemate argumente u svađi, okriviljujete produkciju za sve što vama odgovara. Neki od vas nemaju niakakav problem da izmišljaju sate, dane i vreme kada su navodno videli da je neko izlazio i dobijao informcije od produkcije. Odgovorno tvrdimo i stojimo iza toga da ne postoji nijedan učesnik koji je izvođen zbog nekih informacija. Ovim putem vam skrećemo pažnju da svako ko bude koristio produkciju i navodio neistine snositi ozbiljne posledice. Razlozi vaših svađa su vaša stvar i mi se u to ne mešamo, ali ne možemo da dozvolimo da na takav način iznosite laži, pričate nešto i tvrdite što se nikad nije dogodilo. Ubuduće će svaki lažni navod produkcije biti strogo kažnjen, te vas poslednji put upozoravamo da vaše svađe i razloge zadržite na vašim odnosima, a da produkciju ne mešate kada nemate argumente. Pozdrav, Veliki šef.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Pismo je stiglo od Velikog šefa

 

Podsećamo, pravila Bele kuće su precizno definisana, a svako nepoštovanje istih neretko biva sankcionisano u skladu sa ozbiljnošću prekršaja. Ova pravila su postavljena kao osnovne smernice za pravilno ponašanje i poštovanje pravila takmičenja. Ignorisanje pravila može imati ozbiljne konsekvence po takmičare.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading