HITNA ODLUKA PRODUKCIJE ELITE: Pink izdao zvanično SAOPŠTENJE, usledila astronomska kazna za SVE učesnike!

Autor:

Zadruga

22.02.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnicima neće biti dobro kada čuju šokantnu odluku Velikog šefa i produkcije!

HITNA ODLUKA PRODUKCIJE ELITE: Pink izdao zvanično SAOPŠTENJE, usledila astronomska kazna za SVE učesnike!

Foto: Shutterstock

Tokom današnjeg dana, Veliki šef je poslao pismu na adresu Bele kuće u kojem je jasno istaknuto da je vreme za još jednu anketu. Naime, takmičari su dobili zadatak da identifikuju najintuitivniju osobu kako bi izrazili svoj stav i imenovali nekog od cimera. Međutim, pojedini takmičari su pokazali nedisciplinu izbegavajući pravilno sprovođenje zadatka i ignorišući deo da moraju da navedu jedno ime.

Međutim, pravila Bele kuće su precizno definisana, a svako nepoštovanje istih neretko biva sankcionisano u skladu sa ozbiljnošću prekršaja. Ova pravila su postavljena kao osnovne smernice za pravilno ponašanje i poštovanje pravila takmičenja. Ignorisanje pravila može imati ozbiljne konsekvence po takmičare.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Veliki šef doneo šok odluku

Vođena najnovijim dešavanjima na imanju u Šimanovicima, produkcija je odlučila da, ovog puta, primeni odgovarajuću kaznu kako bi svim takmičarima jasno stavila do znanja da nepoštovanje zadataka može ozbiljno naškoditi njihovom statusu u takmičenju.

- Posle toliko kršenja pravila i neizvršenih zadataka, a primer je i današnje glasanje, gde 10 takmičara nije glasalo, produkcija je rešila da ukine treću nagradu, tako da ostaje trka za prvo mesto 100.000 i drugo mesto od 50.000 - navodi se u hitnoj odluci produkcije, prenosi Pinkov portal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading