TERZIN BRAT URNISAO MARIJU KULIĆ! Evo šta je rekao za Miljaninu majku! Neće vam biti dobro! (FOTO)

Autor:

Zadruga

26.02.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sad se čeka da se oglasi Marija!

TERZIN BRAT URNISAO MARIJU KULIĆ! Evo šta je rekao za Miljaninu majku! Neće vam biti dobro! (FOTO)

Foto: pixabay.com, ST/Nebojša Mandić, ATA Images

Situacije između Milice Veličković i Bore Terzića Terze u poslednjih nedelju dana je jako burna, a zbog svega se oglasio njegov brat Miloš. On je komentarisao kako svog brata, tako i majku Miljane Kulić, Mariju Kulić, koju je isprozivao najstrašnije moguće! 

- Milica je započela svađu sa Miljanom, a 99 posto ljudi njega u kući gotivi. On je dobra osoba, uvučen je kao konj, jer ga je Milica navukla, a on će naravno da brani devojku. Ne zameram Miljani jer je ona unutra igra rijaliti i koristi se svim sredstvima. Više osuđujem klošarku napolju koja ne zna gde su joj gaće, neću da padam na njihov nivo da ih komentarišem, ali mi je bitno da svi znate na koga mislim - rekao je on za Pink.rs. 

Foto: Printskrin/RTV PINK

Bora Terzić

 

Inače, Terza se skoro pokačio sa Milicom, koja ga je urnisala zbog toga što misli da može u rijalitiju bez nje.

- Ja nikada ne mogu da pravim lažne frke. Nikad nije bio problem da komentariše tuđi izgled, ali ovo što radi... To je van svake pameti. Nije mi jasno kako može pred svima da me provocira i da se pravi kao da ga je apsolutno briga za sve što imamo i šti jesmo. Meni se ništa nije skupilo, ja ne skupljam, ja nisam glupa. Zna se normalnost i granica, zato je i plakao jer zna da sam ja u pravu. Njemu loše u vezi, ma doviđenja - rekla je Milica cimerima, dok je Terza bio odsutan, nakon čega se sklonio da se ne bi drama ponavljala.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

27.02.2024 05:24

TERZIN BRAT JE 100% U PRAVU...