HITNO OGLAŠAVANJE VELIKOG ŠEFA UNELO POMETNJU U ELITU: Učesnike oblio hladan znoj zbog ŠOK SAZNANJA!

Autor:

Zadruga

05.02.2024

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tajac u Beloj kući nakon šokantne informacije!

HITNO OGLAŠAVANJE VELIKOG ŠEFA UNELO POMETNJU U ELITU: Učesnike oblio hladan znoj zbog ŠOK SAZNANJA!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Na adresu imanja u Šimanovcima stiglo je pismo Velikog šefa, koje je pročitao ovonedeljni vođa, Mensur Ajdarpašić. Naime, kako je glasilo u saopštenju, učesnici su morali hitno da izaberu tri najoholija takmičara među njima, uz napomenu da za sebe ne mogu glasati.

Draga Elito, vreme je da izabrete tri najoholija učesnika. Kao što znate, za sebe ne možete glasati. Pozdrav, Veliki šef - pročitao je Ajdarpašić, a među takmičarima za crnim stolom je nastao tajac.

Republika

Foto: printscreen

Pismo Velikog šefa

Inače, trka za titulu najoholijeg učesnika dodatno će začiniti dešavanja u Beloj kući. Publika će imati priliku da izabere tri najoholija učesnika putem "onlajn" ankete, dok će takmičari biti svesni da su izloženi javnom mišljenju. Ovo će svakako uneti dodatnu dinamiku u već napetu atmosferu među učesnicima.

Republika

Foto: printscreen

Mensur Ajdarpašić pročitao pismo Velikog šefa

Podsećanja radi, nedavno je putem ankete Aneli Ahmić izglasana za drugu najciničniju osobu u Beloj kući, međutim, ova titula je i nije preterano poremetila.

- Pošto je Aneli puna elana sa ovim hijenama se smejala meni, ne skači pred rudu, možda upadneš u rudu. Prema meni je ispala cinična, vređala me je, omalovažavala me je, ponižavala me je. Ko se zadnji smeje, najslađe se smeje - prokomentarisao je Uroš Stanić.

- Ja sam zauzimala i negativnu i pozitivnu anketu. Svako ima i one koji ga vole i koji ga ne vole - rekla je Aneli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading