GLEDAO SAM SNIMKE NA KOJIMA SI DEBELA! Darijan Miljanu šokirao ovim rečima! Zamalo da ostane bez glave na ramenima! (FOTO)

Autor:

Zadruga

19.02.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darjan nesvesno prešao granicu!

GLEDAO SAM SNIMKE NA KOJIMA SI DEBELA! Darijan Miljanu šokirao ovim rečima! Zamalo da ostane bez glave na ramenima! (FOTO)

Foto: RTV PINK printscreen

Učesnici Elite Miljana Kulić i Darjan Radomirović sedeli su na vratima Bele kuće, kada je miran razgovor krenu u jednom skroz drugom smeru! Naime,Darjan joj je rekao da se seća snimaka na kojima je imala višak kilograma, ali se to nije svidelo Miljani, pa ga je brzo postavila na svoje mesto.

Video sam neki tvoj klip kad si bila debela, tad sam sam sebi rekao:''Nikada ne bih bio sa njom'' - kazao je Darjan, a Nišlijka se nadovezala:

Foto: RTV PINK printscreen

Miljana Kulić i Darjan Radomirović

 

To je ružno. Bila sam najsrećnija dok sam bila debela. Ovo sad ne znam šta se dešava. Opet nemam sreće u ljubavi kao nekada kada sam bila klinka! U svakom slučaju, niko ne treba da komentariše moju kilažu. To je nešto lično i ne treba da te zanima koliko brojeva pokazuje vaga. Ako me voliš i ako sam ti draga, nema potrebe da se ujedamo na tako podmukao način. Sada sam se dovela u red, a ovo nije ništa u odnosu na to kako će tek da bude, svakako pazi šta pričaš - kazala je Miljana.

Inače, Kulićka je nedavno pričala o tome šta sve oseća prema Darjanu, pa je bila i više nego iskrena.

Prelepo nam je, zaljubila sam se, sviđa nam se. Njemu fali daska u glavi, nije sav čist, uradićemo neki psiho test, da je baš normalan nije. On nije sav svoj, ali ta ludost mene radi. Čovek lupeta gluposti, ne mogu da dođem do reči. Mene harizma i duhovitost radi. Sada se iskreno smejem, ali sam se smejala na silu, Plašim se kako roditelji reaguju, obraćala sam im da neću ući u odnos. Mama je na strani Sneže, pitala me da li sam normalna. Moram da ispitam kakva je situacija, sa mnom ne može da bude muškarac koji nije posvećen deci - rekla je Miljana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading