ANITA I ANĐELO PAKUJU STVARI I NAPUŠTAJU IMANJE! Stiglo zvanično saopštenje, u Beloj kući nastao MUK!

Autor:

Zadruga

19.02.2024

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anita i Anđelo momentalno moraju da spakuju stvari i napuste Belu kuću.

ANITA I ANĐELO PAKUJU STVARI I NAPUŠTAJU IMANJE! Stiglo zvanično saopštenje, u Beloj kući nastao MUK!

Foto: Pink

Kako su na Ljubavnoj Elitoviziji odneli glavnu pobedu, odnosno pobedu od strane SMS glasova, Anita Stanojlović i Anđelo Ranković su dobili priliku da se osame i borave na Rajskom ostrvu, o čemu sanjaju mnogi parovi.

Pismo Velikog šefa je upravo stiglo u Belu kuću, a on ih je obavestio da je vreme da spakuju stvari i upute se ka ostrvu.

- Draga Elito, vreme je da Anđelo i Anita krenu na Rajsko ostrvo , pozdrav Veliki šef - glasilo je pismo.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Pismo Velikog šefa

 

Anita i Anđelo nisu mogli da dođu sebi od sreće, pa su momentalno otišli u spavaću sobu i krenuli sa pakovanjem neophodnih stvari.

Podsećamo, učesnici Elite Anđelo Ranković i Anita Stanojlović, nedavno su se mazili  na krevetu u spavaćoj sobi, pa su tokom razgovora nasmejali cimere pričom o deci. Oni su rekli da bi im naslednici bili pametni na Anitu, a lepi na manekena, sa čime su se mnogi složili.

- Naša deca bi bila lepa kao lutke! Sad će neko da pomisli da smo otišli predaleko, ali mi je to palo na pamet! Zamisli male nas! Lepa deca na tebe, a pametna na mene! Zapravo lepa i pametna na mene - pričala je Anita, dok se Anđelo smejao. 

Ceo razgovor su čuli njihovi cimeri u spavaćoj sobi, pa su se smejali naglas dok su se razbuđivali.

Inače, oni su nastupili zajedno na Elitoviziji, a Kija Kockar, koja se našla u žiriju rekla je da je sigurna kako Anita nikada nije ni volela žene, te i da je sada pokazala svoju pravu seksualnu orijentaciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading