ANELI AHMIĆ DIVLJA PO ŠIMANOVCIMA: Doživela NERVNI SLOM, pa napravila HAOS! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

18.02.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić doživela nervni slom!

ANELI AHMIĆ DIVLJA PO ŠIMANOVCIMA: Doživela NERVNI SLOM, pa napravila HAOS! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

U rijalitiju "Elita" dogodio se neočekivan incident koji je doveo do nervnog sloma starlete Aneli Ahmić. Naime, Aneli je doživela izliv besa kada je njen pas Vesna, već po ko zna koji put, urinirala u krevet. Ovaj neprijatni događaj doveo je do toga da se Aneli iznervirala jer više nije mogla da podnese činjenicu da redovno mora da pere posteljinu zbog ponašanja svog ljubimca.

Nakon ovog incidenta, društvene mreže su se usijale od komentara koji su osuđivali Aneli zbog njenog stava prema situaciji. Mnogi su kritikovali Aneli zbog nedostatka strpljenja i razumevanja prema svom psu, ističući da je briga o kućnim ljubimcima deo odgovornosti vlasnika.

Nakon Anelijevog nervnog sloma, ostali učesnici rijalitija bili su u šoku i nisu znali kako da reaguju na ovakav ispad. Neki su pokušavali da je smire i razgovarali s njom, dok su drugi izrazili svoje neslaganje s njenim postupkom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 


Javnost je takođe burno reagovala na Anelijevu reakciju, osuđujući je zbog nedostatka empatije i brige prema svom ljubimcu. Mnogi su istakli da je vlasništvo nad kućnim ljubimcem velika odgovornost i da je neophodno pokazati strpljenje i ljubav prema životinji, bez obzira na izazove s kojima se suočavaju.

Ovaj incident ukazuje na važnost teme brige o kućnim ljubimcima i odgovornosti vlasnika. Uloga vlasnika nije samo pružanje hrane i smeštaja, već i pružanje ljubavi, pažnje i razumevanja prema potrebama i ponašanju ljubimca.

 

 

 

Psi, kao i druge životinje, mogu imati različite potrebe i ponašanja, a vlasnici treba da budu spremni da se prilagode i pruže podršku svojim ljubimcima u svakoj situaciji. Strpljenje i razumevanje ključni su faktori u održavanju harmoničnog odnosa između vlasnika i ljubimca.

Nervni slom Aneli Ahmić u rijalitiju "Elita" zbog problema sa psom Vesna pokrenuo je brojne reakcije i rasprave o odgovornom vlasništvu nad kućnim ljubimcima. Ovaj incident podseća nas na važnost brige, ljubavi i strpljenja prema životinjama, te ukazuje na potrebu da vlasnici budu svesni svoje uloge i odgovornosti prema svojim ljubimcima.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Trsha

18.02.2024 23:58

Zamislite, da ova zivcana i neuroticna odgaja decu?!? A gde jadna zuris, na posao pa nemams vremena da operes ves!!! Vesnice ako neka si i drugi put. Samo da ne budu krivi Maja, Uros, Stanija, Alibaba,...nece me zacuditi da te je neko nagovorio da se upiskis!!!

Cilka

19.02.2024 01:19

Pa evo upravo je Darko rekao da je Maja Vesni pricala protiv Jaska