MUKA DA TE UHVATI! Higijena Aneli Ahmić ZABRINJAVAJUĆA, kadar od kog će vam POZLITI!

Autor:

Zadruga

06.02.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić pokazala nezavidnu higijenu u Eliti.

MUKA DA TE UHVATI! Higijena Aneli Ahmić ZABRINJAVAJUĆA, kadar od kog će vam POZLITI!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U rijalitiju "Elita 7", gledaoci su primetili da higijenski uslovi nisu na zavidnom nivou. Ovo je posebno istaknuto kroz nedostatak lične higijene kod pojedinih takmičara. Jedan od takvih primera je i Aneli Ahmić, koja je ponovo postala predmet kritika javnosti zbog svojih navika.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić Elita 7

 


Na internetu se pojavila slika na kojoj Anela leži sa svojim dečkom Markom Janjuševićem Janjušem. Ono što je privuklo pažnju javnosti jesu Aneline čarape, koje su, umesto bele boje, sada crne. Ovo je izazvalo negativne reakcije kod publike, koja smatra da takvi propusti u ličnoj higijeni nisu opravdani, posebno imajući u vidu dostupnost vode, sapuna i veš-mašine unutar imanja.

Foto: Instagram.com

Aneli Ahmić nosi prljave čarape

 


Ovakve situacije izazivaju negativne reakcije kod publike koja pažljivo prati dešavanja u rijalitiju "Elita". Kritike na račun Aneline lične higijene ponovo su aktuelne, a ova tema izaziva žustru raspravu među gledaocima.

Dok produkcija pokušava da održi higijenske standarde na imanju i u Beloj kući, takmičari kao što je Anela Ahmić izazivaju kontroverze svojim nedostatkom pažnje prema ličnoj higijeni. Ovakve situacije dodatno doprinose dinamici rijalitija i pokreću različite diskusije među publikom. 

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić

 

Mi kad smo išli u Nemačku na neko svoje suđenje, taj pežo nije imao grejanje, ja sam se pokrivala ćebetom. On meni kaže sećaš li se kada smo se vozili pežoom, a sada smo u lamburdžinijem, velika kuća. Uvek je kačio moja žena, nikad je neću prevariti, nas neko kad bi video rekao bi ovi su milioneri, a mi nemamo ništa, ništa naše. On je u tom momentuu u svojoj glavi misli da je njegovo, on stavi sebe i priča sećaš se kada nismo imali - rekla je Aneli.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Nadica

06.02.2024 18:57

Šta se čudite ološu koji je odrastao sa mamom u onakvoj kući pored groblja!!!!

Nadice

06.02.2024 19:34

Do sada joj je Malivuk prala a sda nema da je plati sve dade na kocku buducem muzu kao sto ce dati i Dubrovnik i sve sto ima