ANELI ZASKOČILA UKOČENOG JANJUŠA: Odradila sav POSAO dok je on ležao kao PREBIJEN! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

18.02.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uzavrele strasti u rehabu!

ANELI ZASKOČILA UKOČENOG JANJUŠA: Odradila sav POSAO dok je on ležao kao PREBIJEN! (VIDEO)

Foto: twitter.com

Nakon što su u se u rijaliti šou-programu "Elita" održale još jedne nominacije, učesnici Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić osamimi su se u prostoriji za rehabilitiraciju gde su do ranih jutarnjih časova razmenjivali nežnosti pred kamerama, a u jednom momentu "pala" je i žestoka vrela akcija ispod jorgana.

Naime, iako su svojim porodcima obećali da neće imati odnose ispred milionskon auditorijuma, rijaliti par nije mogao da obuzda svoje emocije i strasti, te su se po ko zna koji put prepustili jedno drugom.

Ahmićeva je, kako se može videti na snimku koji je osvanuo, zaskočila bivšeg košarkaša dok je on ležao na krevetu, a zatim ga obasipala sočnim poljupcima. Janjuš gotovo i da nije pravio neke pokrete, dok je starleta preuzela glavnu ulogu i manje-više odradila sav posao.

Snimak možete pogledati OVDE.

Republika

Foto: twitter.com

Janjuš i Aneli Elita

Podsećanja radi, Marko Janjušević Janjuš zaprosio Aneli Ahmić na nedavno održanoj "Elitoviziji" nakon što su zajendo nastupali.

Zavoliš me najgori, dobićeš me najbolju. Svakom život da koliko može podneti. Nekome sam bila zlo, svakom šta je budio. Bisere je lako, a ti školjku pokupaj zavoleti - govorila je Aneli, a Janjuš je nastavio:

Sada, kako sam čuo kako pevaš i zračić. Bila si sva nekako za mene stvorena. Bila si žena što zna, da ljubav da. Za ovih 167 dana, dokazala si da si žena što zna da iskreno da voli i da vodi ljubav. Dokazala si da ništa nije kako drugi kažu i da lažu. Ti, ti ćeš opet biti moja, ali moja žena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading