STIGLA PORUKA IZ SPOLJNOG SVETA U ELITU: Uživo u programu se desio ŠOK - Sve je javno otkriveno o OVOJ PORODICI!

Autor:

Zadruga

17.02.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bitna poruka iz spoljnog sveta uneta u ,,Elitu"!

STIGLA PORUKA IZ SPOLJNOG SVETA U ELITU: Uživo u programu se desio ŠOK - Sve je javno otkriveno o OVOJ PORODICI!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom jučerašnje "Ljubavne Elitovizije", Anđela Šparavalo je iznenadila sve prisutne kada se obratila svojoj porodici, izražavajući teškoće sa kojima se suočava zbog svoje ljubavi prema osobi istog pola. Ova emotivna poruka izazvala je burne reakcije, uključujući i odgovor Anđeline majke, Aleksandre.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anđela Šparavalo

 


Anđela je otkrila da je bila iznenađena sopstvenim osećanjima, ističući da je teško suočiti se sa time. Kroz poruku koju je sa sobom donela iz rijalitija, prenela je svoje unutarnje dileme i strahove. Takođe, Kija Kockar je prenela poruku svoje majke, Nadice Kamel - Zeljković, koja je istakla važnost podrške roditelja deci, bez obzira na njihove izbore.

Međutim, reakcija Anđeline majke, Aleksandre, izazvala je veliku pažnju javnosti. Ona je hitno odreagovala na izjavu Nadice Kamel - Zeljković, ističući da je neprihvatljivo to što je izgovoreno. Aleksandra je jasno stavila do znanja da neće prihvatiti Bojanu, izazivajući kontroverze svojim rečima. Njene oštre izjave su izazvale opštu pometnju i komentare širom društvenih mreža.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Šparavalo Elita 7

 


Ova emotivna poruka i reakcije koje su usledile pokazuju važnost podrške porodice u teškim situacijama, ali takođe naglašavaju i duboke podele koje postoje u društvu po pitanju prihvatanja različitosti. Ostaje da se vidi kako će se ova situacija dalje razvijati i kako će uticati na učesnike rijalitija "Zadruga".

- Nikad u životu neću da prihvatim Bojanu. Pitala bih Kijinu majku: "Da li bi prihvatila ona?", sram je bilo! Anđela nije dobro, nije svesna, nju je Bojana uništila...Ne daj Bože ovo nikome, ovo su strašne stvari. Nek ona bude srećna, ovom porukom nas je još više unesrećila. Ja još jednom kažem, mene ne zanima da li je Bojana nasilnica ili nije, Bojanu u životu neću prihvatiti. A Bojana je najveće zlo koje je ikada ušlo u rijaliti program - poručila je Anđelina majka, Aleksandra, za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading