ANĐELA ŠPARAVALO DOBILA PISMO OD BRATA: U Eliti nastao MUK kada su čuli ove TEŠKE REČI, a njena reakcija je JEZIVA!

Autor:

Zadruga

10.02.2024

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Šparavalo pokazala kako se zaista oseća!

ANĐELA ŠPARAVALO DOBILA PISMO OD BRATA: U Eliti nastao MUK kada su čuli ove TEŠKE REČI, a njena reakcija je JEZIVA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Šparavalo

Rijaliti učesnica Anđela Šparavalo sinoć je doživela emotivni šok kada je saznala da nema podršku ni roditelja ni mlađeg brata, koji je odlučio da prekine svaki kontakt sa njom. Ovo otkriće je usledilo nakon ulaska u vezu sa Bojanom Pavlović, što je izazvalo oštru osudu njene porodice.

Tokom sinoćne emisije "Pitanja novinara", voditelj Darko Tanasijević je konfrontirao Anđelu sa pismom koje joj je njen mlađi brat nedavno uputio. U pismu je jasno izneo svoje ogorčenje i stav o Anđelinom ponašanju, što je izazvalo potpuni šok kod Anđele. Ona je delovala potreseno i izrazila teškoću da pronađe reči kako bi odgovorila na ovo emotivno optužujuće pismo.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Šparavalo Elita

 

Mene njihovo mišljenje ne interesuje, uvek sam imala neki svoj stav da se zalažem za osobu do koje mi je stalo. Ja sam uvek takva bila, nisam se promenila. Naravno da ću odgovoriti na uvrede i uzvratiti tri puta više. Meni ovde konstantno vređaju baku i Đoleta. Zašto mi neko spominje to ako me to boli? Meni govore da će baka da mi se isključi sa aparata. Moja stvar je sa kim ću da budem u vezi, Bojana mi nije nametnula svoje mišljenje. Bojana nikad nije iznela neke psovke na račun moje majke. Moja mama je isto nju vređala i onda ne mogu da budem na dve stolice - rekla je Anđela, a onda joj je Darko pročitao pismo njenog mlađeg brata, kojem je Šparavalo nedavno čestitala rođendan:

Anđela tvoj rođeni brat je imao potrebu da ti odgovori na rođendansku čestitiku. Rekao ti je: "Sestro moja, da ti tvoj brat kaže, želim da mi više nikada ne čestitaš rođendan! Slavi ti svoju dvomesečnicu sa lezbijkom koju jašeš svaku noć, brukajući sebe i celu porodicu, a za mamu ti nikada neću oprostiti koliko si joj bola nanela, a znaš i sama kakva je naša mama. Čestitaš mi rođendan, a gazila bi po nama mrtvima zbog ove lezbijke! Za moj rođendan sam poželeo da, zbog svega što si uradila mojoj mami, ostane zdrava i da je tu uz mene i da nikad ne ode" - rekao je Tanasijević, a Anđela je zanemela od šoka.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Šparavalo Elita

 

Ne znam šta da ti kažem Darko. Mislim da mu je moja majka pomogla u toj poruci, jasno mi je da sam ja njega povredila i sve... Stvarno ne mogu sada da pričam o tome, jako sam se potresla - odgovorila je ona.

Anđela je takođe iznela svoj stav o vezi sa Bojanom, ističući da je uvek imala svoj stav i da se zalaže za osobu do koje joj je stalo. Odbacila je tvrdnje da je Bojana uticala na njen karakter, ističući da je uvek bila takva kakva jeste. Takođe je naglasila da je njena veza sa Bojanom njena lična stvar i da ne dozvoljava da je drugi osuđuju ili nameću svoje mišljenje.

Anđela Šparavalo se suočila sa teškim emotivnim iskušenjima tokom sinoćne emisije, suočavajući se sa oštrim osudama i emotivnim pismom svog mlađeg brata. Njena veza sa Bojanom Pavlović i sukob sa porodicom su postali predmet medijske pažnje, a Anđela je pokazala emotivnu ranjivost i teškoće u suočavanju sa ovim izazovima

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading