NE DAJ BOŽE DA OVO VIDI JANJUŠ! Pojavila se nova fotografija pokojnog Mihaila - zbog ovoga bi zadrugar izjurio iz Elite!

Autor:

Zadruga

16.02.2024

08:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuša bi ova Mihailova fotografija razorila!

NE DAJ BOŽE DA OVO VIDI JANJUŠ! Pojavila se nova fotografija pokojnog Mihaila - zbog ovoga bi zadrugar izjurio iz Elite!

Foto: TV Pink/printscreen,Instagram, Shutterstock

Nedavno je u Prijepolju obeleženo 40 dana od tragičnog samoubistva Mihaila Janjuševića, najmlađeg brata učesnika rijaliti šou-programa "Elita", Marka Janjuševića Janjuša. Porodica je okupila kako bi odala počast preminulom Mihailu, a pre nego što se vratio na imanje u Šimanovcima, bivši košarkaš je otkrio da će uskoro dobiti informacije o rezultatima obdukcije.

Na pomenu je pozlilo i Janjušu i njegovoj majci Desanki. Janjuš se sklonio sa strane i zapalio cigaretu, dok su Desanku držali da ne padne.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram

Mihailo Janjušević

 

Naime, kako je Janjuš istakao, obdukcija njegovog brata još uvek nije odrađena do kraja, ali bi to uskoro moglo da se desi, kada će, po svemu sudeći, on ponovo napustiti rijaliti "Elita".

Porodica Janjušević i dan-danas ne može da se oporavi od šoka, a tuga ih razara. Dok se sa istom Janjuš bori u rijalitiju, uz novu izabranicu, Aneli Ahmić, njegov brat Boris svakodnevno objavljuje Mihailove fotografije iz detinjstva i priseća se najlepšeg perioda, tokom kog je uživao sa sada pokojnim bratom:

- Moje malo - napisao je Boris uz ovu fotografiju pokojnog brata Mihaila.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Boris Janjušević, Instagram

Podsećamo, Mihailo je pronađen mrtav u svom stanu, a kako se navodi, samoubistvo je izvršio vešanjem. Janjuš na sve načine pokušava da sazna istinu o tome šta se događalo u Mihailovom životu, a nije tajna da pokojni Janjušević nije imao kontakt sa braćom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
endji

17.02.2024 14:27

"a nije tajna da pokojni Janjušević nije imao kontakt sa braćom" Zasto to radite???? niti e ljudski niti je humano a pogotovo interesantno da neko procita LAZI KOJE MEDIJI PLASIRAJU... U IME CEGA? Covek JE OBJASNIO da je veika razlika u god. izmedju njih i d je svako imao svoj zivot, on u sportu a Mihajlo u svojim snovima i zeljama. Da li treba i Janjus da pukne pa da imate opet temu da trabunjate i izmisljate, pljunite u nedra i ne daj boze nikome.

Odgovori 10 6