POJAVIO SE SNIMAK IZ STANA NENADA ALEKSIĆA ŠA: Reper ni ne sluti šta se dešava dok je on u rijalitiju! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

15.02.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve procurilo na društvenim mrežama!

POJAVIO SE SNIMAK IZ STANA NENADA ALEKSIĆA ŠA: Reper ni ne sluti šta se dešava dok je on u rijalitiju! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Reper i rijaliti učesnik Nenad Aleksić Ša trenutno boravi u rijalitiju "Elita". On ima jako turbulentan boravak, jer je ušao oženjen, a u međuvremenu se zaljubio u 20 godina mlađu pevačicu Mionu Jovanović sa kojom je uplovio u ljubavnu vezu, iako još uvek nije zvanično razveden. 

Ša se letos oženio tiktokerkom Vanjom Aleksić, ali je njihova ljubav doživela krah nakon samo par meseci. Iako je reper obećavao kako je spreman na sve samo da mu se ona vrata, vrlo brzo nakon ulaska u "Elitu" je poklekao i zaljubio se u drugu. 

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović

Inače, Ša se letos zbog Vanje preselio i prodao svoj čuveni stan na Fontani, kako bi njoj i njeom sinu obezbedio konforniji život u većem prostoru, kako on kaže, ali tad nije ni slutio da će doći do kraha odnosa i da sa Vanjom neće ni biti. 

Kako njegov novi stan još uvek nije bio završen kad je ušao u rijaliti, izgleda sa se sad radovi dešavaju punom parom, pa je neko ko vodi njegov zvaničan profil na društvenoj mreži Instagram podelio snimak na kojem može da se vidi da mu je kuhinja završena i kako ona izgleda kad je svedoretano pod konac. 

 

 

Reper verovatno ne može ni da nasluti da su kadrovi iz njegovog stana isplivali u javnost, a po svemu sudeći, kako se komentariše na društvenim mrežama, stan je uradio za reklamu, jer je jedna firma snimila i podelila rezltate, što je i uobičajno da rade ljudi koji imaju veliki broj pratilaca na društvenim mrežama. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading