NAROD ĆE JEDNOG DANA SVE DA SAZNA! Kačavendina drugarica progovorila o odnosu Milene, Ane Ćurčić i njene svekrve! Ovo su šok-detalji!

Autor:

Zadruga

12.02.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona je rešila da objasni šta je istina, pošto ima više verzija pomenute priče!

NAROD ĆE JEDNOG DANA SVE DA SAZNA! Kačavendina drugarica progovorila o odnosu Milene, Ane Ćurčić i njene svekrve! Ovo su šok-detalji!

Foto: Instagram.com, ST/Dragan Kadić

Drugarica učesnice rijalitija Elita Milene Kačavende, Tanja prvi put je progovorila o tome da da li je istina da je Milena ukrala Miljani parfeme, kao i da li smatra da su istiniti Mileni navodi da je Ana Ćurčić tukla svoju svekrvu. Ona je rešila da objasni šta je istina, pošto ima više verzija pomenute priče.

- Mogu sa sigurnošću da tvrdim da Milena nikada ne bi ukrala nešto, možda je samo htela da sačuva njene stvari, pošto je ona naprasno izašla. Evo za sve ove godine koliko se družim sa njom ona nikada nije ništa ukrala. Ona jako vodi računa da koristi samo svoje stvari nikada tuđe - rekla je ona za Pink.rs, pa se osvrnula na još jednu goruću temu o Ani Ćurčić i tome da li je bila nasilna prema svekrvi:

Foto: ATA Images, Nemanja Pančić

Ana Ćurčić

 

Znate šta, ja ne znam da li je Milena bila prisutna u toj situaciji, ali sam sigurna da bi to osudila, pošto znam kako se ona ponaša prema svojoj majci i to nikada ne bi dozvolila. Možda je imala saznanja neka i sigurno joj je to bilo sumnjivo. Milena je jako iskrena i uporna i narod će to jednog dana da prepozna, ona će uvek odbraniti ono što je istina. Ona je jako puno dobila informacija nakon Aninog izlaska jer sam ja bila tad stalno sa njom, ali da je bila prisutna to nije, ona meni to sigurno ne bi prećutala. Milena je dobar čovek i lojalan prijatelj. To niko ne može da joj ospori. U rijalitiju je neka druga realnost i normalno je da ponekad kočnice popuste.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading