ANĐELA ĐURIČIĆ STIŽE U ELITU: Spremila je PAKLENU OSVETU za Mensura, SUOČAVANJE koje svi čekaju!

Autor:

Zadruga

12.02.2024

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić ulazi u ,,Elitu" na suočavanje sa Mensurom Ajdarpašićem!

ANĐELA ĐURIČIĆ STIŽE U ELITU: Spremila je PAKLENU OSVETU za Mensura, SUOČAVANJE koje svi čekaju!

Foto: instagram.com/mennsssur, andjelaadjuricicc

Mensur i Anđela

Starleta Anđela Đuričić rešila je da se vrati u rijaliti nakon pregovora sa produkcijom. Iako je tvrdila da se takvom formatu više neće vrataći, predomislila se i sada želi da se pokaže u nekom novom svetlu, ali i da raščisti sa pojedinima nesporazume koji se vuku već neko vreme. 

Prvi na tapeti joj je Mensur Ajdarpašić, sa kojim će se javno raspraviti to što je tokom prošle sezone izjavljivao kako je bio sa njom i da zna mnogo toga o njoj što je negativno. Želi, kako pišu mediji, da javno i pred svima sa njim raspravi šta ima. 

Foto: instagram.com

Anđela Đuričić i Mensur Ajdarpašić

 

- Mensur tokom leta nije hteo da joj odogovri na poruku kada ga je pitala šta je ona to njemu učinila da priča neistina i da je pljuje po medijima. Izbegavao je kada je čuo da je u Crnoj Gori da se sretne sa njom, bilo gde jer je znao da Anđea neće da mu prećuti. Mnogo je razočarao, nije to očekivala nije jo jasno zašto je uopšte bilo šta o njoj govorio. Bili su baš u super odnosima i onda je on krenuo da pljuje po njoj i da govori kako ga je razočarala. Anđela je rešila da sada istera javno sve na čistac i da ga pred svima pita šta je to njemu lično uradila i čime ga je povredila, kao i kada su bili zajedno, da joj argumentovano kaže da je pogleda u oči. On jeste bio u nju zaljubljen i jeste on nju jurio, ali mu je stavila do znanja da više od drugarstva neće biti. Kada su ih fanovi spajali, ona mu je rekla da joj to smeta i svuda je demantovala, da bi joj Mensur rekao da u tome nema ništa loše i da pusti da parda ko šta hoče - govori izvor za Svet i dodaje:

Foto: printscreen/instagram

Anđela Đuričić i Mensur Ajdarpašić

 

- Ima tamo još nekoliko učesnika sa kojima ona želi da se suoči i da raspravi sve što ima. Naoštrila se ovog puta ozbiljno, mislim da joj je najveća motivacija baš ta, da sa svima koji su je pljuvali i širili laži da se suoči javno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading