STIGLA ŽESTOKA KAZNA ZA UČESNIKA ELITE: Voditelj pročitao saopštenje, na imanju nastao MUK!

Autor:

Zadruga

12.02.2024

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnici Elite su saznali ko momentalno napušta rijaliti.

STIGLA ŽESTOKA KAZNA ZA UČESNIKA ELITE: Voditelj pročitao saopštenje, na imanju nastao MUK!

Foto: Shutterstock

Kao i svake nedelje, u Eliti se održalo još jedno izbacivanje, koje je bilo poprilično uzbudljivo, a do samog kraja večeri se nije moglo ni naslutiti ko napušta velelepno imanje u Šimanovcima.

Najpre je voditelj, Darko Tanasijević, nominovanim učesnicima objasnio pravila igrice, a potom im je saopštio koji takmičar ima najmanje glasova od strane publike i napušta rijaliti.

Darko Tanasijević je saopštio nominovanima ko večeras napušta Elitu. Najviše 35%, jedna 29%, jedna12%, jedna 4%. Ostaje Slađa Bošković sa najviše glasova, nakon nje Aleksa Erski, zatim ostaje Sneža Jovičić i ostao je Uroš Rajačić . Našpušta kuću Šan.

 

Dušan Tomić Šan dobio je najmanju podršku publike, te je napustio Elitu, nakon čega se pridružio voditeljki Ani Radulović u studiju.

- S kim bi izbrisao konflikt da možeš? - upitala je Ana.

- S Mićom. Jako mi je žao jer smo se posvađali. Poštujem ga jako. Elitovizija ću se rado sećati. Bavim se muzikom, to mi je najbitnije - rekao je Šan.

On je otvorio sve karte i priznao ono o čemu je u rijalitiju ćutao, a mnogi smatraju da je Šan imao mnogo toga da prokomentariše i otkrije o učesnicima Elite, ali je izbegavao sukobe i nije se najbolje snašao, zbog čega je momentalno kažnjen, u vidu najmanje podrške od strane vernih gledalaca rijalitija. Šan će imenovati novog vođu Elite, a njegovo pismo će stići danas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Joe

12.02.2024 15:08

Xaxaxaxaxa uvlaka mići za osmicu. Džiber,ralo i volove pa muziciraj nesrećo.