DA LI SE SEĆATE OVE ZADRUGARKE? Muškarci su ludeli za njom, a onda se UDALA i totalno TRANSFORMISALA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

11.02.2024

23:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Eleonora Miljković oduvek je važila za jednu od najlepših rijaliti učesnica!

DA LI SE SEĆATE OVE ZADRUGARKE? Muškarci su ludeli za njom, a onda se UDALA i totalno TRANSFORMISALA! (FOTO)

Foto: instagram.com

Eleonora Miljković

Eleonora Miljković, nekada prirodna lepotica, a danas neprepoznatljiva starleta, postala je poznata tokom učešća u "Zadruzi 2". Njena lepota je oduševila mnoge, ali ostala je upamćena i po tome što nije uplovila ni u jednu romansu tokom trajanja rijalitija, što je retkost među takmičarima.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Eleonora u "Zadruzi 2"

Mnogi su primetili da se Eleonora podvrgla brojnim estetskim korekcijama, što je dovelo do toga da je danas neprepoznatljiva u odnosu na svoj prethodni izgled. Ova transformacija je izazvala brojne komentare na društvenim mrežama, a mnogi se pitaju zašto je preterala sa plastičnim operacijama.

 

 

Prošle godine Eleonora se udala, a venčanje je bilo raskošno i puno kristala, a ona je ponosno nosila bidermajer sa belim ružama i krunu na glavi. Iako mnogi nisu imali priliku da vide njenog muža, Eleonora je kasnije objavila snimke i fotografije sa njim na svom Instagram profilu, deleći deliće svoje privatne sreće sa svojim pratiocima.

 

 

Eleonora Miljković je doživela značajnu transformaciju od prirodne lepotice do neprepoznatljive starlete, a njen put izaziva brojne komentare i pitanja o razlozima iza estetskih korekcija. Dok se neki dive njenom novom izgledu, drugi su zbunjeni i pitaju se zašto je odlučila da se promeni kada je već bila prirodno lepa. Ova transformacija pokazuje koliko se javni likovi mogu promeniti pod uticajem medijske pažnje i pritiska savršenstva.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

12.02.2024 05:11

NE POZNAJEM JE, TADA NISAM BILA FAN RELLITY-JA, ALI POFOTOGRAFIJAMA MOGU DA KAŽEM DA MI JE ŽAO ŠTO JE BILO ŠTA RADILA NA SEBI, SEM NA OBRAZOVANJU...