PORODIČNA DRAMA BIVŠEG ZADRUGARA: Isplivala ISTINA o odnosu sa MAJKOM, molio je da ne uradi OVO!

Autor:

Zadruga

11.02.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar otkrio o razgovoru sa majkom!

PORODIČNA DRAMA BIVŠEG ZADRUGARA: Isplivala ISTINA o odnosu sa MAJKOM, molio je da ne uradi OVO!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivši učesnik Zvezda GrandaSavo Perović učestvovao je u rijalitiju Zadruga sa majkom Suzanom Perović Blondi, o kojoj je nedavno govorio te otkrio da je ubeđuje da ne otvori profil na sajtu za odrasle.

Perović je, iskreno opisao svoju majku, za koju kaže da je "energična i upečatljiva kao pojava, te sprdnja za ljude".

Foto: Republika TV

Savo Perović

 

- Moja majka je u javnost dospela zbog svoje energije i pojave. Ona je realno rođena da bude mim, za***ancija i sprdnja za ljude. Ona uživa u tome i nikada ne miruje, jer ona je stvarno takva. Shvatila je da narod voli budale i shodno tome se ponaša - kaže Savo i dodaje:

- Život sa takvom majkom nije bio težak. To zna da bude naporno, ali u najtežim situacijama ona se uvek izborila osmehom i energijom. Blondi je odlična majka, ali je u suštini konzervativna. Uprkos tome što se skida, peva, ona je sasvim drugačija. Svi smo je pustili, njena energija je takva i morala je da eksplodira. Ona bi volela u rijaliti, ali ja ne bih voleo i smirio sam je da mi sada ne vuče fokus sa moje priče - pričao je Savo i otkrio pomalo šokantnu anegdotu koju je imao sa mamom.

Kako je otkrio, njegova majka je u jednom momentu htela da otvori sajt na profilu za odrasle, po uzoru na mnoge starlete.

Foto: instagram.com/savo_perovic_je.deriste

Savo Perović Instagram

 

- Blondi je želela da ima profil na sajtu za odrasle, ali sam je molio da ne radi to. Onda sam razmislio da se već skida na Instagramu i stvarno sam se pitao zašto to ne bi naplaćivala. Naravno da ne bih voleo da moja majka bude skroz gola, ali ako se već slika u kupaćem kostimu i tangama, zašto to ne bi radila na specijalizovanoj platformi?! Ako smatra da je to za nju dobro, ja nemam ništa protiv. Ona je mene rodila i ja ne mogu da joj komandujem šta će da radi u svom životu - kaže Savo i otkriva da je u rijalitiju zaradio 20.000 evra.

- Od Zadruge sam dobio prepoznatljivost, a to sam i hteo. Nemam etiketu rijaliti igrača, jer sam tamo bio iskren. Ne smeta mi kada neko kaže: „To je onaj iz Zadruge“. Tamo sam zaradio novac. Za 10 meseci sam zaradio između 10.000 i 20.000 evra, isti novac za isto vreme zaradim i kada pevam, a ovde sam sve dobio na gomili - rekao je pevač za Telegraf. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading