ZOLA HITNO NAPUŠTA BEČ, SVE MU JE SAOPŠTENO! Nakon Miljaninog SLOMA, mora da odmah uradi OVO!

Autor:

Zadruga

04.02.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazar Čolić Zola hitno napušta Beč!

ZOLA HITNO NAPUŠTA BEČ, SVE MU JE SAOPŠTENO! Nakon Miljaninog SLOMA, mora da odmah uradi OVO!

Foto: youtube.com/pink.rs, pixabay.com

Nakon burnog i turbulentnog perioda provedenog sa Miljanom Kulić u Beču, rijaliti igrač Lazar Čolić Zola najavio je svoj odlazak iz Austrije. Zola je putem svog Instagram profila objavio storijem da uskoro odlazi u Ofenbah, gde ima zakazane nastupe kao di-džej. Ova najava izazvala je brojne reakcije javnosti, a mnogi su spekulisali da Zola pokušava da se udalji što dalje od Miljane Kulić, koja ga je navodno uhodila po Beču.

Nakon brojnih medijskih spekulacija o njihovom odnosu, Lazar Čolić Zola je odlučio da se povuče iz Beča i započne novu fazu svog života u mestu Ofenbah. Iako nije direktno komentarisao razloge ovog poteza, mnogi prateći njegov profil na društvenim mrežama smatraju da je odluka o promeni mesta boravka povezana sa željom da se udalji od kontroverzi koje su ga pratile u vezi sa Miljanom Kulić.

 


Zola je najavio da će se fokusirati na svoju karijeru di-džeja i da već ima zakazane nastupe u Ofenbahu. Ovo mesto pruža mogućnosti za nove početke i Zola je odlučio da iskoristi tu priliku kako bi se posvetio svojoj profesionalnoj afirmaciji. Njegovi fanovi su podržali ovu odluku i izrazili su nadu da će Zola pronaći mir i uspeh u novom okruženju.

Najava Zolinog odlaska iz Austrije izazvala je brojne reakcije javnosti. Dok su neki izrazili razumevanje za njegovu odluku i poželeli mu sreću u novom gradu, drugi su komentarisali da je odluka o promeni mesta boravka posledica njegovog turbulentnog odnosa sa Miljanom Kulić. Ipak, Zola nije direktno komentarisao spekulacije o razlozima svog odlaska, ostavljajući prostor za različite interpretacije.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Pixabay.com

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola

 


U zaključku, Lazar Čolić Zola najavio je svoj odlazak iz Austrije nakon burnog perioda sa Miljanom Kulić u Beču. Njegova najava novog početka u Ofenbahu kao di-džeja izazvala je brojne reakcije i ostavila prostor za širok dijapazon tumačenja. Ostaje da vidimo kako će se Zola snaći u novom okruženju i kakvi će biti dalji razvoj događaja.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading