ŽELJKO KULIĆ NESTAO! Drama kod Kulića - Marija KUKA na sav glas, Siniša van sebe od straha!

Autor:

Zadruga

10.02.2024

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dramatična scena u porodici Kulić!

ŽELJKO KULIĆ NESTAO! Drama kod Kulića - Marija KUKA na sav glas, Siniša van sebe od straha!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić popodne je provela sa Markom Janjuševićem Janjušem, prisećajući se spoljnih tema. U jednom trenutku su se dotakli njihove dečice, te je Miljana istakla koliko je ponosna na svog sina Željka, koji je izrastao već u momčića, koji uspeva da pridobije svu pažnju porodice, ali i okoline.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Miljana Kulić

 

Miljana je ispričala jednu scenu koja im se desila prošle godine u Hurgadi, kada se Željko sakrio od Marije i Siniše, a oni su se uplašili da ga je neko ukrao, jer se nije odazivao, budući da su ga sve vreme dozivali. Miljana je do detalja ispričala kako je izgledala dramatična scena u Egoptu.

 

- Kad smo bili u Hurgadi, sakrio se od mame i tate, mama htela da umre, tamo se zatvaraju tobogani u pet, i on kakav je manipulator, sakrio se iza drveta, i moja mama za sekund, Željko, mama plače, tata ide za njom, a mama pomislila da su ga ukrali Egipaćni, belo dete, plače, suza suzu stiže, Željko moj, javi se baki, a on gleda i smeje se i mama kad ga je uhvatila, po d**etu, pet, šet puta, pa za zuluf, baka se toliko uznemirila - pričala je Miljana.

- On sad ide na sportić, na plivanje, za mlade naučnike, on je tužan, kad se majka razočara, jer ne može da pliva, neće, onda pliva malo, pa traže sad sportić koji je adekvatan, vaspitačice ga hvale, sve je naučilo, priča pravilnom, sad ekskurzije, idu negde, pojma nemam, jednom nedeljno, ti ne znaš koje su skupoće napolju - dodala je Kulićeva. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading