ZBOG NJE JE JANJUŠ KRIŠOM KORISTIO TELEFON NA MIHAILOVOM POMENU: Ove dokaze krije kao zmija noge!

Autor:

Zadruga

08.02.2024

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osvanuli novi šok-dokazi o Janjušu, ni ne sluti da se za ovo saznalo.

ZBOG NJE JE JANJUŠ KRIŠOM KORISTIO TELEFON NA MIHAILOVOM POMENU: Ove dokaze krije kao zmija noge!

Foto: Republika, Shutterstock

Takmičar "Elite" Marko Janjušević Janjuš nedavno jenapustio rijaliti, kako bi dana prisustvovao četrdesetodnevnom pomenu najmlađem bratu Mihailu Janjuševiću, koji je krajem decembra prošle godine oduzeo sebi život. U porodičnoj kući dokopao se telefona svog srednjeg brata Borisa, te počeo da šalje uvredljive poruke Jeleni Batos, bivšoj zadrugarki koja ga je nedavno raskrinkala. Jelena je objavila prepiske, a nakon gomile poruka koje je dobila od fanova, izdala je zvanično saopštenje na društvenoj mreži Instagram.

- Za vas nove koji se pitate šta je bilo i zašto, pun mi je inboks. Radi se o tome da ja više nisam mogla da gledam kako se ponaša prema Urošu, a Uroš sve radi da bi mu se odužio za stvar. Izigrava psa da bi mu se odužio i obradovao, sluša uvrede jer ga ovaj zove bolesnikom jer čeka na kapiji njegove tablete svako jutro i donosi mu, ismejava ga i govori da STRAHUJE, da će uletetit dok se s*ksa sa A, uzima mu POSLEDNJI NOVAC ZA KOCKU i onda napušava i tera od sebe!

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Jelena Batos i Marko Janjušević Janjuš

 

- Ja sam onda objavila da smo ja i Tijana (Ajfon) uzele sve i da ovo njegovo ponašanje pokazuje samo da nije uopšte human, nego je iskoristio nječije humano delo, da bi u narado pokupio poene, a ovamo dete ono uništava. Ja sam nakon toga ispala najgora i neko ko hoće da se hvali da je pomogao.

- Greška je što sam ja išta rekla i smećarka sam, a nije greška da se on kiti tuđim perjem i da dete ono ugrožava. Jadan on, trči, misli da ga ovaj voli jer mu je kupio stvari. Aneli ovde ništa kriva nijem niti je ikog rastavli, on je samo pokazao da je Uroša koristio radi naroda i sada ne može više da glumi!

- Ja i Tijana smo ono uradila da ono dete obradujemo, a ne da gospodin stavlja sebe u to humano delo i onda iskoristi to dete radi psa i da uzima od njega pare za kocku, a posle kiflu jednu da mu ne da i da ga tera u PM! - napisala je Jelena.

Odmah po povratku u Elitu, Janjuš je zapretio Jeleni, a ona je sada odlučila da obelodani sve dokaze o kontradiktornosti Aneli Ahmić, sve njene laži i time zapuši usta Janjušu, pa mu pokaže da ga se ne plaši. Kako je i sama naglasila, ovo je samo početak i ne planira da se ovde zaustavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
dušanka

08.02.2024 14:20

svaka ti čast...pogotovo za ono da misle da su oni pametni, da će nas preveslati...