MAJA POKAZALA GOLU ZADNJICU: Sevnuli gigantski silikoni, ovo je KOŠTALO 4.000 EVRA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

08.02.2024

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinkovićeva vrelim prizorom svima pomutila um!

MAJA POKAZALA GOLU ZADNJICU: Sevnuli gigantski silikoni, ovo je KOŠTALO 4.000 EVRA! (FOTO)

Foto: printscreen/RTVPink

Maja Marinković

Maja Marinković poslednjih dana ratuje sa mnogo svojim cimera u rijalitiju "Elita", a među njima se našao i biviši dečko Marko Janjušević Janjuš, koji je ne štedi na brutalnim rečima, ali ju je ipak najviše zabolelo kad ju je ovonedeljni vođa Mensur Ajdarpašić, sa kojim je imala aferu, stavio za svog potrčka i poslao u izolaciju, nakon čega se ona i dalje ne smiruje. 

Međutim, iako svaki dan po ceo dan komentariše kako ne može da veruje da joj je Mensur zagorčao boravak u rijalitiju, ipak je pred večerašnju emisiju "Pitanja gledalaca" odlučila da se spremi i pojavi u vrelom izdanju.

Iako se većina takmičarki preslavči u garderoberu, Maja nema tu naviku, pa se pred punom spavaćom sobom svukla u donji veš i direktno u kameru pokazala svoju silikonsku zadnjicu. 

Podsećamo, Maja je pre nekoliko dana upravo zbog silikona u zadnjici morala da hitno napusti "Elitu" jer je imala zakazanu kontrolu. Iako je tu informaciju prvo saopštio njen otac putem društvenim mreža i podigao veliku paniku među njenim fanovima, nakon toga je objasnio da je u pitanju samo kontrola i da nije ništa strašno. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Maja Marinković zadnjica

Marinkovićeva je godinama pričala kako želi da poveća svoju pozadini, što je tokom ovog leta i ispunila, a iako je ona jako zadovoljna rezčtatom, na društvenim mrežama se komentariše da joj to nije bilo potrebno i da je njena prirodna zadnjica bila sasvim dovoljna. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

08.02.2024 05:16

maja je genije,,,svaka joj čast u na ponašanju prema PROLUPALOM LEPIM MIĆI...on je zlo za sve koji ne misle kao on, pri tom je promašio i vaspitanje svoje ćerke, koja je godište devojaka, koje on najpogrdnije vređa, kad ne idu njemu niz dlaku...TO JE MARINKOVIĆ U PRAVU...MIĆA GUBI KONTROLU I KONCE...PROMAŠEN ŽIVOT, PROMAŠENA TZV.KARIJERA...ŽENA MU JE INTELEKTUALAC, A ON JE IZDRŽAVA...PONIŽENJE DO GROBA...ZA NJU, NARAVNO, KAO ON JE USPEŠAN I ZASLUŽAN...PRI TOM, VEROVTNO, IMA SAMO OSNOVNU ŠKOLU...