SLOŠILO SE JANJUŠU, HITNO NAPUSTIO EMISIJU: Aneli lije suze i kuka na sav glas!

Autor:

Zadruga

07.02.2024

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš se izvinio fanovima, pa momentalno napustio program.

SLOŠILO SE JANJUŠU, HITNO NAPUSTIO EMISIJU: Aneli lije suze i kuka na sav glas!

Foto: TV Pink/printscreen

Danas je u emisiji "Radio Amnezija" došlo do neočekivane promene, jer je Marko Janjušević Janjuš napustio emisiju, ostavljajući Milenu Kačavendu da vodi emisiju sama. Ovaj potez definitivno je iznenadio mnoge fanove ove emisije.

Iako je ovo iznenadni preokret, Milena Kačavenda nije dopustila da je to poremeti. Ona je hrabro preuzela kontrolu nad emisijom, izlazeći iz senke svog kolege i preuzimajući ulogu koja joj do sada nije bila uobičajena. Njen samouvereni nastup pokazuje da je spremna da se suoči sa novim izazovima i pokaže svoje sposobnosti u vođenju emisije.

Dok se javnost pita šta je dovelo do Janjuševićevog odlaska i kakav će biti dalji tok događaja, ostaje nam da vidimo kako će se situacija dalje razvijati. Janjuš je objasnio publici zašto više nije u stanju da vodi emisiju, a Milena je prihvatila njegovu odluku, dok se Aneli Ahmić rasplakala, kada je čula da Janjušu nije dobro i da mu je izuzetno težak dan:

 

- Sve mi ide na ku*ac i ljudi koji šalju poklone za 14. februar, i ovi što mi puštaju pesme ove komercijalne. Najradije bih voleo da ti vodiš sama, nisam u stanju da pričam sa bilo kim, jedino mi Vesna ne ide na onu stvar, nisam u stanju da dovodim bilo koga i pitam, loše mi je - rekao je Janjuš.

- Danas mu je težak dan, moram da se isplačem, ne znam zašto mu je toliko teško - kukala je Aneli u pabu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Mobilni

07.02.2024 14:39

Ima mobilni frajer ,procitao Ivinu izjavu pa sada naprasno glumi zrtvu.Ona je jos gora.Do kojih granica ide Anelino ulizivanje Janjusu kako bi bila s njim u vezi,da je tako cuvala brak Nora bi imala tatu,porodicu.Unistila je maloj zivot radi sebicnosti a sada glumi najponizeniju zenu svijeta samo da bi bila pored kockara

Odgovori 10 0
Cilka

07.02.2024 20:30

Veceras pitanja novinara zato mu je lose Sta bi bilo da mu postavljaju prava pitanja a ne da mu idu niz dlaku Tuguje a ne Prica o bratu nego o ljudima koji ga pljuju I tako celog dana