SAMO SE PREKRSTIO I LEGAO NA STO: Detalji operacije bivšeg zadrugara LEDE KRV u žilama!

Autor:

Zadruga

06.02.2024

22:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi detalji opasne operacije želuca u Turskoj!

SAMO SE PREKRSTIO I LEGAO NA STO: Detalji operacije bivšeg zadrugara LEDE KRV u žilama!

Foto: Shutterstock

Nakon što je bivši zadrugar Nenad Lazić Neca podvrgnut operaciji želuca u Turskoj kako bi smršao, njegov rođeni brat Predrag Peca otkrio je detalje ove zahtevne operacije. On je, naime, sa porodicom boravio u Turskoj kako bi nakon operacije bili uz Necu, a sada je ispričao detalje.

Peca je priznao da je imao tremu pred Necinu operaciju, ali je istakao da je Neca bio pun pozitivne energije pred sam zahvat, te se samo prekrstio i nadao se najboljem.

- On je bio pun pozitivne energije pred samu operaciju. Kako se podrvrgao tom zahvatu, slizale su neke poruke kako je nekima život ugašen jer su otišli pod nož, ali ipak postoji razlog zbog čega se sve to desilo. Verovatno nešto nije odrađeno kako valja. On je jako hrabar, samo se prekrstio pred operaciju i sve je dobro prošlo - otkrio je Peca u emisiji "Pitam za druga", te zatim dodao:

Republika

Foto: printscreen/RED TV

Peca o Necinoj operaciji

- Više doktora ga je operisalo, nije imao neke poteškoće. Nekima nije jasno kako se tako brzo operisao i vratio u Srbiju. On se ne bi vratio da sve nije prošlo u najboljem redu. Izbegava sad hranu. Ima svoju terapiju, poštuje sve i radi onako kako su mu rekli. On se jeste operisao, ali je jako važno da on istraje u nameri da bude disciplonovan.

Podsećanja radi, Nenad Lazić Neca je nedavno priznao da je pre operacije bio uplašen za svoj život, ali da je zbog podrške koju je imao od svoje majke, prijatelja i čak kolega sa fakulteta doprinelo njegovom osećaju sigurnosti.

Republika

Foto: Instagram.com

Nenad Lazić Neca operisao želudac

Bio sam uplašen, nesrećni slučajevi se dešavaju u bolnicama koje nisu proverene, uvek treba proveriti. Sad mogu da igram, mogu da pevam, mogu sve da radim... Brinuli su i mama i Peca, čak su i ljudi sa fakulteta zvali to moram da kažem, svi koji me vole su se zabrinuli, ali javljao sam se na Tik toku svima... Nakon operacije osetio sam bol kao kad imate upalu mišića. Posle zahvata mi davali lekove protiv bolova - govorio je tiktoker, te dodao da ga je operacija želuca ga koštala preko 4.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading