SKANDALČINA! MILJANA VEČERAS STIŽE U BEČ: Zola dobio JEZIVE poruke nakon pretnji!

Autor:

Zadruga

06.02.2024

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zola objavio privatne prepiske, saopšteno mu da Miljana večeras stiže u Beč!

SKANDALČINA! MILJANA VEČERAS STIŽE U BEČ: Zola dobio JEZIVE poruke nakon pretnji!

Foto: youtube.com/pink.rs, pixabay.com

Diskvalifikovana takmičarka "Elite" Miljana Kulić nedavno se vratila u Niš, nakon nekoliko dana provedenih u Beču, gde je pravila haos svom bivšem dečku Lazaru Čoliću Zoli. Nakon povratka, Kulićeva je iznela nekoliko šokantnih optužbi na račun Zole, a on je naveo da mu je ona pretila ubistvom.

Zola se danas oglasio na društvenoj mreži Instagram, gde je podelio privatnu prepisku sa nepoznatom osobom. Kako je naveo, celog jutra mu stižu poruke sa više brojeva, a jedna osoba mu je najavila da Miljana večeras stiže u Beč.

- Javi se. Hoće Miljana da te čuje. Verovatno se večeras vraća - napisala mu je nepoznata osoba.

- I čula me i videla i pravila probleme. Umesto da je bila normalna, zajedno bismo pobedili, ovako neka joj je sa srećom, neka sluša koga treba, mene više ne zanima. Poz - odgovorio joj je Zola, pa dodao:

Republika

Foto: Instagram.com

Zoli saopšteno da se Miljana vraća

- 3.949.594 poruka od jutros, sa 93.934.838 brojeva. Boli me k*rac kad se vraća - dodao je Čolić.

Zola je pretohdno otkrio kako mu je Miljana pretila.

- Reče devojka, koja mi je izvadila kuhinjski nož i kaže mi "Sakrij ovo dok spavamo, da mi ne bi palo svašta na pamet". Spreman sam na sve poligrafe na svetu da idem, javno da odgovorim. Posle toga mi dođe u 6 ujutru i lupa na vrata - napisao je Zola putem Instagrama nakon Miljanine ispovesti, u kojoj je iznela skandalozne optužbe na njegov račun.

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs, pixabay.com

Miljana i Zola

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Milivoje

07.02.2024 00:10

Pa dobro sta je to cudno?Kojekude,svi znaju da je psiho mixy,od najranijeg detinjstva maltretirala na taj nacin pevace itd..Ona je zena bolesna i mesto joj je u psihijatrijskoj ustanovi.Na srecu,Colic se izgleda,izvukao.Sad ce mixy da zove "teta Milicu",da salje 1000001 ruzu da ne vrate u rijaliti(jer to se samo njoj moze).