PROCURILA INFORMACIJA O MILJANINOM POVRATKU U ELITU: Zola sve obelodanio, posle ovoga je stvarno KRAJ! (FOTO)

Autor:

Zadruga

03.02.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje se povratak Kulićeve u rijaliti, Zola izneo detalje!

PROCURILA INFORMACIJA O MILJANINOM POVRATKU U ELITU: Zola sve obelodanio, posle ovoga je stvarno KRAJ! (FOTO)

Foto: ATA Images, Shutterstock

Odnos Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole već godinama intrigira javnost, a poslednjih dana ponovo je postao glavna tema medija. Već danima društvene mreže bruje o njihovom turbulentom odnosu, a nakon što su fanovi otkrili da su sve vreme zajedno i da dramu prave samo zarad bolje zarade na TikToku nastali su novi problemi. 

Naime, Miljana i Zola su se ponovo posvađali i jedno o drugom počeli da iznose tajne na svojim zvaničnim profilima na društvenoj mreži Instagram. Kulićeva je danas tokom dana obelodanila da ima zakazan razgovor u zgradi televizije Pink, povodom povratka u rijaliti "Elitu", sad se oglasio i Čolić koji je jasnom porukom stavio svima do znanja da sa njom zauvek stavlja tačku na ljubavni odnos. 

Republika

Foto: printscreen/TikTok/mixy.live

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola

Naime, Zola je podelio sliku poruka koje dobija od Miljane i uz to poručio da će i na Instagramu da je blokira, ali joj je poželo srećan povratak u rijaliti. 

- Ide i ovde na blok. Srećan ulazak u rijaliti, sve najbolje - napisao je preko fotografije koju je podelio Zola, a na o kojoj se vidi da je imao propušten poziv od Miljane, poruku, ali i razgovor koji je potrajao. 

Republika

Foto: instagram.com

Zola na Instagramu poželeo Miljani srećan povratak u Elitu

Podsetimo, Kulićeva je najavila svoj povratak u Elitu, pa saopštila da će se to dogoditi već u petak, što je dodatno zaintrigiralo gledaoce rijalitija.

- Htela sam da postavimo zajedničku sliku, da ne obmanjujemo narod, ali je on rekao da želi da glumimo do desetog februara. Ja to nisam želela, spakovala sam stvari i otišla u hotel. Vratiću se u Niš, a u petak ulazim ponovo u Elitu - saopštila je Miljana Kulić u svom novom videu.

Republika

Foto: tiktok.com/printscreen

Miljana Kulić i Filip Car

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zana

03.02.2024 19:36

Budaletina je izbacena zbog agresije. Zasto bi bila vracena nazad? Ako je vrate , onda treba da vrate sve izbacene. U suprotnom, privilegovani rade sta hoce i sve dogovor , od pocetka .