ZOLINA MAJKA NE SME DA IZAĐE IZ KUĆE! Bosa van sebe jer joj sin opet petlja sa Miljanom, prekinuli svaki kontakt! (FOTO)

Autor:

Zadruga

01.02.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zola je taman izgladio odnose sa majkom Bosom i evo šta opet radi!

ZOLINA MAJKA NE SME DA IZAĐE IZ KUĆE! Bosa van sebe jer joj sin opet petlja sa Miljanom, prekinuli svaki kontakt! (FOTO)

Foto: Printscreen

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola prave haos u Beču otkako je ona diskvalifikovana iz Elite, a njegova majka Bosa Čolić je van sebe otkako su zajedno! Kako smo saznali, ona je sina molila da se ne miri sa Miljanom jer ne utiče dobro na njega i jer se brine da mu ne naudi u naletu besa tokom svađe, a kako nije hteo da je sluša, prekinuli su svaki kontakt.

- Zola je taman izgladio odnose sa majkom Bosom i evo šta opet radi! Taman mu je poverovala da će da se otarasi Miljane i nađe neku devojku koju će stvarno da voli, međutim, nema izgleda ništa od toga! Bosa je van sebe, ona opet ne sme da izađe iz kuće od bruke i sramote - otkriva za naš portal dobro upućen izvor i dalje otkriva detalje:

Foto: N. Mutić

Bosa Čolić

 

- Bosi je dosta skandala sa Kulićima. Sećam se da je Zoli jednom rekla:"Nemoj da te teram kao majka da se kuneš u mene! Znaš šta si mi obećao, ako prekršiš drugačije ćemo da pričamo"! Razumemo ženu, Zola je dobar momak, sve to stoji, ali on nije dobar kad je u kombinaciji sa Miljanom. Loše utiču jedno na drugo. Izgleda da sad ni ne komuniciraju, nisu u kontaktu. 

Foto: Facebook/Bosa Colic

Zola sa majkom Bosom

 

Inače, kako je naš portal ranije pisao, Miljana je još na putu za Beč počela da pravi probleme, pa je psovala putnike koji su je opominjali da treba da treba da sedne kako ne bi ometala let, ali ih ona nije slušala, pa su je snimali telefonima. Ona i Lazar u Beču planiraju da žive zajedno i, kako su se dogovarali, tamo će da provedu neko vreme sve dok ne vide kako će se snaći sa poslovima. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading