UČESNICI OPTUŽENI DA ŠIRE ŠUGU! Vanredno stanje u Eliti, evo koja takmičarka je SVIMA NA TAPETU! (FOTO)

Autor:

Zadruga

26.01.2024

21:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prva se oglasila Milica Veličković s namerom da spere ljagu sa svog i svog dečka Terze jer su pre svega upirali prstom u njih da šire zarazu!

UČESNICI OPTUŽENI DA ŠIRE ŠUGU! Vanredno stanje u Eliti, evo koja takmičarka je SVIMA NA TAPETU! (FOTO)

Foto: Youtube printscreen

Tokom emisije "Gledanje snimaka" u okviru rijalitija "Elita" povela se tema oko navodne šuge i zaraze koja se širi po Beloj kući, pa je nastalo pravo vanredno stanje među učesnicima! Prva se oglasila Milica Veličković s namerom da spere ljagu sa svog i svog dečka Terze jer su njihovicimeri pre svega upirali prstom u njih da šire zarazu. 

- Prvo odmak da kažem da kažem da je Malivuk optužila mene i Terzu da širimo šugu ovde po rijalitiju, zamoliću ih da ne iznose neke stvari - rekla je Milica, a Ivana se nadovezala:

Republika

Foto: Youtube printscreen

Haos u Eliti

 

- Ti si sama pitala Marka Đedovića da li je ovo šuga, ne možeš onda da govoriš da Malivuk to širi, ajde misli pre nego što nešto kažeš! 

- Je*em li ti majku tu narkomansku, ja ne pitam tebe da li si narkomanka i šta koristiš od supstanci - rekao je Terza Mariji Malivuk, pa se situacija dodatno zahuktala. 

- Terza i ja smo se posvađali zbog pesme i ja sam samo prišla Anđelu, oni tad nisu bili u odnosu tako da ne mogu da me provociraju na osnovu toga. Ja sam samo koristila bilo koga da napravim ljubomornim terzu jer mi je stiglo pitanje o Anđelu, ja ovde da se dokazujem nekome da li mi se sviđa nikad neću, ja imam svog dečka i sa njim sam u super odnosu, niko nas neće poremetiti - rekla je Milica.

- Ja mislim da si ti devojko zaljubljena u mene, pa zbog toga skačeš jer znaš da nikada nećeš moći da me imaš - pričao je Anđelo.

- Ja ću vas ovde da provociraš, ja ne podnosim nikoga jer je ona mene udarila u bradu više puta, skroz je perfidna i lažljiva.Cela njihova veza je fejk, totalno su mi odvratni i i nebitni i ne mogu sa njima da se bakćem ovde - rekla je Milica.

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
tom

27.01.2024 13:21

nije to Maja prosle godine isto imala pa morali Filipa kod Doka vodit bila neka polna bolest Pa to je Maja transparentna slobodna sto bi njen tata reko .