MORALA SAM DA ZARADIM KAKO ZNAM! Šokantna izjava Aneli Ahmić o poslovima koje je radila u prošlosti! (FOTO)

Autor:

Zadruga

26.01.2024

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Te priče oko zatvora, već sam napolju sve ispričala. Bilo je prilika da radim regularne poslove i normalne, ali je zarada bila mala. Zato sam krenula drugim putem. Mnogo rizičnijim.

MORALA SAM DA ZARADIM KAKO ZNAM! Šokantna izjava Aneli Ahmić o poslovima koje je radila u prošlosti! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnica Elite Aneli Ahmić kaže da se na razne načine dovijala kako da zaradi novac u prošlosti, te tvrdi da bi i danas isto ponovila kad bi joj se ukazala prilika. Ona kaže da je bila snalažljiva, ali da je umela mnogo da rikizuje, te je sve i dolazilo na naplatu.

- Mnogo sam rizikovala u prošlosti sa nekim poslovima i radila sam stvari koje su zakonom kažnjive. Svesna sam od početka bila toga u kakvu se priču upuštam, ali nisam imala izbora. Čovek mora da bude snalažljiv. Da su me za jedan posao uhvatili bila bih na robiji danas - rekla je ona, a cimeri su je pitali da li je moguće da nije našla regularan i legalan posao:

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić

 

- Te priče oko zatvora, već sam napolju sve ispričala. Bilo je prilika da radim regularne poslove i normalne, ali je zarada bila mala. Zato sam krenula drugim putem. Mnogo rizičnijim.

Podsećamo, Ahmićka je pred ulazak u Elitu rekla šta je sve radila.

Ja ću ovde pričati u šiframa, jer ne bih volela da govorim javno o ljudima koji nisu živi. Imala sam više prijatelja koji su mi jednog dana predložili posao. Ja sam pristala to da radim i videla da se može lepo zaraditi, a u pitanju je novac i prenosila sam velike svote u jednu državu gde je to dozvoljeno i nisam mogla biti kažnjena za to. U međuvremenu sam upoznala momka koji je bio jako žestok i koji sad nije živ. Kao naivno zaljubljeno žensko sam mu ispričala šta radim. On je mene nakon određenog perioda nagovarao da uzmemo taj novac i da... ako me shvatate šta hoću reći. U tim situacijama sam bila labilna pa sam pristajala na neke stvari, bio je jako žestok i nije bio momak za zajeb*vanje. Tih par meseci prijatelji me nisu zvali da nosim novac, bila je pauza. Jednu noć su me zvali, a ja sam njemu ispričala na koje destinacije idem - objasnila je ona tada. 

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading