SKANDALČINA! Majka Anđele Šparavalo poslala PORUKU, Elita će se tresti, Bojanu čeka PAKAO!

Autor:

Zadruga

26.01.2024

13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Anđele Šparavalo objavila šok poruku!

SKANDALČINA! Majka Anđele Šparavalo poslala PORUKU, Elita će se tresti, Bojanu čeka PAKAO!

Foto: printscreen/ RTV Pink

Majka Anđele Šparavalo, Aleksandra Šparavalo na Instagram profilu objavila je uznemirujuću poruku, kojom je direktno potkačila Bojanu Pavloviću, zbog koje već mesecima ima velikih zdravstvenih problema. 

Foto: printscreen/RTVPink

Anđela Šparavalo

 

Naime, majka aktuelne takmičarke rijalitija ,,Elita 7" optužila je Bojanu da je monstrum, te najavila da će se njom tek pozabaviti u nastavku:

- Ovaj monstrum može samo da služi za potapanje kupusa - napisala je majka Anđele Šparavalo na Instagram profilu. 

Foto: Instagram.com

Aleksandra Šparavalo Instagram

Podsetimo, učesnica popularnog rijalitija "Elita", Anđela Šparavalo, izazvala je burne reakcije svoje porodice odlukom da započne vezu sa Bojanom Pavlović. Iako je porodica jasno stavila do znanja da ne podržava Anđelin izbor, ona je ostala dosledna svojoj odluci i nastavlja da uživa u vezi sa Pavlovićevom. Ova situacija izazvala je dosta tenzija tokom porodične posete Anđeli tokom praznika.

Dobro veče, pozdrav za moju porodicu, mojoj mami želim da kažem da se ne oglašava više, ja sam punoletna, imam pravo na svoj izbor, nikad ništa loše nisam rekla za vas, jedino što sam pričala za ujaka, sve se desilo spontano, ja bih te zamolila da me ne praviš patološkim lažovom, prihvati nekako moj izbor, da sam se zaljubila. Bojana nije nasilnica, tako da nemojte da pričate loše o njoj - rekla je Anđela i potvrdila da će ostati sa Bojanom u vezi.
 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading