POLIVALA SE SVETOM VODICOM I MOLILA BOGA ZA ODGOVOR: Miljana Kulić sačekala da se ukućani uspavaju, pa pokušala da OKAJE GREHE!

Autor:

Zadruga

23.01.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić je noć provela izgovarajući molitvu i tražeći spas.

POLIVALA SE SVETOM VODICOM I MOLILA BOGA ZA ODGOVOR: Miljana Kulić sačekala da se ukućani uspavaju, pa pokušala da OKAJE GREHE!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić

Miljana Kulić od početka Elite, više puta je govorila da je zahvala Bogu i svim svecima što su joj spasili život kada je bila u kritičom stanju nakon operacije žeduca.

Ona je celo jutro čitala molitvenik koji je dobila od porodice i molila se Svetom Vasiliju i Bogorodici za spasenje i zdravlje, pa je izgovorila Molitvu Gospodnju - Oče naš.

- Oče naš koji si na nebesima, da se Sveti ime Tvoje, da dođe Carstvo Tvoje... - govorila je Miljana.

Najpre je sedela ispred Bele kuće, gde je gledala u nebo i izgovarala molitvu, a potom se uputila ka spavaćoj sobi.

Spustila se kraj svog kreveta i ponovo pročitala molitvu, a nakon toga se i umila svetom vodicom.

 

Kulićeva svakodnevno ističe da je vernik i neretko posećuje crkve i manastire, a čini se da joj sada nešto nije dalo mira, pa je osetila potrebu da se Bogu moli više puta u toku noći, u nadi da će joj se javiti. 

Podsetimo, njen izabranik, Lazar Čolić Zola, samoinicijativno je napuistio rijaliti i ostavio Kulićevu samu, da se bori za svoje opstanak, te je po svemu sudeći, sada usamljena i spas nalazi veri i Bogu.

- Nemoj da me čekaš, nema ništa od obećanja koje sam ti dala i o kom smo pričali. Bog me je pogledao, ti si otišao, sva sreća. Tako da je odlično što si otišao, sačuvao me je Bog od tvojih budalaština i gluposti koje bi pravio zarad novca, a mene pravio budalom. Tako da nemoj da me čekaš, ne intresuješ me više u životu, ne zanimaš me. Nemoj da pišeš Ani, ti mene ne zaslužuješ, ja zaslužujem mnogo bolje i to je to. One torte i bombone nisam prihvatila, slike ću baciti - obraćala se Miljana u kameru Zoli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading