ZOLINO HITNO OGLAŠAVANJE UZNEMIRILO JAVNOST: Uputio Kulićima OTVORENO PISMO, a zbog jednog detalja se svi zabrinuli!

Autor:

Zadruga

22.01.2024

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazar Čolić Zola prekinuo tišinu vrlo direktnom porukom!

ZOLINO HITNO OGLAŠAVANJE UZNEMIRILO JAVNOST: Uputio Kulićima OTVORENO PISMO, a zbog jednog detalja se svi zabrinuli!

Foto: Pink

Bivši dečko Miljane Kulić, Lazar Čolić Zola prekinuo je svoju ćutnju, te je na Instagram profilu objavio status koji je izazvao lavinu komentara po društvenim mrežama. 

Kako od Zoline diskvalifikacije svakodnevno imamo priliku da slušamo takmičare rijalitija ,,Elita" da komentarišu njegov odnos sa Kulićevom, pre nego što je svojevoljno odlučio da napusti imanje, on je odlučio da uputi jasnu poruku da se tek sprema da iznese kompletnu priču o situaciji i odnosu sa Miljanom. 

Foto: Pink

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola

 

Zola je svom zvaničnom profilu objavio fotografiju iz lifta, označio da se i dalje nalazi u Beču, gde je i otišao nakon diskvalifikacije, a o njenom statusu se već naširoko priča da je upućen baš porodici Kulić. 

- Nije najveća budala onaj koji ne zna da čita, već onaj koji misli da je sve što pročita istina - napisao je Zola uz fotografiju koju je objavio iz Beča, a u pozadini je stavio pesmu Aleksandre Prijović ,,Prvi si počeo", te je sasvim jasno da je aludirao na sve priče koje kruže o njemu, a vrlo često servirane od rijaliti učesnika, na čeku sa njegovom bivšom devojkom Miljanom Kulić. 

Foto: Instagram.com

Lazar Čolić Zola Instagram

- Nemoj da me čekaš, nema ništa od obećanja koje sam ti dala i o kom smo pričali. Bog me je pogledao, ti si otišao, sva sreća. Tako da je odlično što si otišao, sačuvao me je Bog od tvojih budalaština i gluposti koje bi pravio zarad novca, a mene pravio budalom. Tako da nemoj da me čekaš, ne intresuješ me više u životu, ne zanimaš me. Nemoj da pišeš Ani, ti mene ne zaslužuješ, ja zaslužujem mnogo bolje i to je to. One torte i bombone nisam prihvatila, slike ću baciti - obraćala se Miljana u kameru Zoli.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Snezana

22.01.2024 11:13

Tako mlad a tako los. Umislio mukica da je neko.

Cilka

22.01.2024 12:22

Ko sve ne dobija prostor na TV