POTRESNE SCENE SA GROBLJA: Matora prigrlila majku, bleda kao krpa, u džepu noslila ovo u slučaju da joj POZLI (FOTO)

Autor:

Zadruga

21.01.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čim se vratila u Belu kuću, Jovana Tomić legla je u krevet jer više nije mogla da stoji na nogama.

POTRESNE SCENE SA GROBLJA: Matora prigrlila majku, bleda kao krpa, u džepu noslila ovo u slučaju da joj POZLI (FOTO)

Foto: Pink.rs

Jovana Tomić Matora

Učesnica "Elite" Jovana Tomić Matora danas je bila na sahrani svog ujaka, što je mnogo teško podnela. Nakon što je brata svoje majke sa članovima porodice ispratila na večni počinak, vratila se u Belu kuću, te jedva smogla snage da legne u krevet.

Poznato je da je Matora mnogo vezana za porodicu, te da se sve vreme dok je u rijalitiju brine za zdravlje roditelja, a sada ju je ujakova neočekivana smrt duboko potresla.

Kada je izrazila želju da prisustvuje sahrani, produkcija je pokazala razumevanje za Matorinu situaciju i omogućila joj da napusti Belu kuću kako bi podetlila bol i tugu sa svojim najbližim i ispratila voljenog ujaka na večni počinak.

Na groblju je zagrlila svoju majku bleda kao krpa, a u džepu je nosila flašicu vode u slučaju da joj pozli. 

Foto: Pink.rs

Jovana Tomić Matora skrhana od bola i tuge

Podsećanja radi, Matora je za svoju porodicu posebno vezana, pa je i nedavno tokom praznika veoma emotivno reagovala, te briznula u plač dok je čitala novogodišnju čestitku.

Prestani više, Jovana, to da radiš, nema potrebe nikome da se dokazuješ. Nemoj se nervirati, je l' to vredno tvog nerviranja i tvojih suza? Pogrešila si, ćerko, ali nisi jedina. Prihvati stvari kakve jesu i igraj dalje. Hvala svima u moje ime koji su uz tebe, tvoji pravi prijatelji su uvek uz tebe. Pozdravljam ih puno i mnogo volim što ti pokazuju istinu i njih slušaj - tešila ju je tada majka.

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading