EVO ZAŠTO MAJA NE MOŽE DA PREŽALI JANJUŠEVOG BRATA: Otkrivamo istinu o odnosu Marinkovićke i pokojnog Mihaila (FOTO)

Autor:

Zadruga

15.01.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuševa bivša već danima ne može da dođe sebi zbog njegove porodične, tuga joj razdire dušu, ali ona time ne želi da skreće pažnju na sebe, već pati u sebi.

EVO ZAŠTO MAJA NE MOŽE DA PREŽALI JANJUŠEVOG BRATA: Otkrivamo istinu o odnosu Marinkovićke i pokojnog Mihaila (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić, ATAImages, Instagram

Otkako se Marko Janjušević Janjuš vratio u "Elitu" i saopštio cimerima da je bio odsutan zbog porodične tragedije, jedino dvoje takmičara koji istinski tuguju zbog tragične smrti njegovog brata Mihaila su Maja Marinković i Uroš Stanić

Naime, kako je Marko izgovorio da je njegov najmlađi brat izvršio samoubistvo, Maji je pozlilo. Prvo je plakala, a zati se skamenila od šoka i dugo posmatrala samo u jednu tačku.

 

Foto: Printskrin/RTV PINK

Maja Marinković je skamenila od šoka kad je čula da se Janjušev brat ubio

 

Čim je malo došla sebi, otišla je da se presvuče i obukla je crnu trenerku, što nije uobičajeno za ovu rijaliti učesnicu, koja je u Beloj kući uvek doterana.

Međutim, kako dani prolaze, njena tuga ne jenjava, ona je vidno potresena zbog Janjuševe tragedije, a jedini u kući, pored nje, kog je Janjušev gubitak toliko slomio je Uroš Stanić.

 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Maja se presvukla u crnu trenerku kad je saznala za Janjuševu tragediju

 

Iako se u međuvremenu oglasio i Majin otac Radomir Taki Marinković i poruči da su oni svi kao jedna velika porodica i da je prirodno da saosećaju jedni sa drugima, sudeći po tome da niko drugi ne pokazuje ovoliku empatiju, jasno je da Maja ima neki poseban razlog zbog čega je toliko utučena. 

- Poznato je da je mladi Mihailo svojevremeno podržao Maju kada je bila u vezi sa njegovim bratom Markom. Ona mu to nikada nije zaboravila. U momentu kada su je svi osuđivali što rastura brak Janjušu, on je javno rekao da misli da su njih dvoje jedno za drugo i da su dobar par. Kako god deluje u rijalitiju, Marinkovićka je dobar čovek i veoma je emotivna. Zbog toga ovoliko pati za Jaškovim bratom iako sa njim više nije u ljubavnom odnosu, za razliku od ove Aneli koja, uprkos svemu što se izdešavalo, samo vreba priliku da obnovi romansu sa Janjuševićem. Ona konstantno ističe koliko je njoj teško, dok Maja pati i to sve drži u sebi, ne skrećući pažnju na sebe u ovom tragičnom trenutku - ispričao je izvor upućen u sva dešavanja između Maje i Janjuša. 

 

Republika

Foto: Printskrin

Janjušev pokojni brat Mihailo svojevremeno je javno podržao njegovu vezu sa Majom

 

U prilog ovim navodima govore i izjave pokojnog Mihaila, koje su svojevremeno prenosili mediji. Naime, on je prvo na društvenoj mreži otkrio šta misli o Marinkovićki, a zatim je isto ponovio i novinarima.

- Što se mene tiče ova snajka je bolja od prošle - poručio je tada Janjušev sada pokojni brat, a kasnije je to potrvdio i za medije: 

- Digla se velika medijska prašina o mom storiju, gde sam napisao da je Maja bolja snajka od prošle. To stoji. Sve što sam hteo da kažem na tu temu, napisao sam u tih nekoliko reči. Maja i Marko su odličan tandem, mislim da je njima zanimljivo da se svađaju i da su se našli (smeh). Sve sam rekao na svom storiju, što se mene tiče, biće bolja snajka od prošle.

 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Pokojni Mihailo Janjušević smatrao je da je Maja prava žena za Janjuša

 

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Melanija

15.01.2024 08:41

Evo kakva je nezdrava osoba bio pokojnik. Podržavao je Rasturačica brakova i veza, koju nije imao samo ona koju nije hteo, koju je *ebalo pola podavalskog Belog Potoka a za drugu se priča. I tačno ni za dedom nije toliko tugovala već sa Slađom pevala Zvezdanu i Caru na sav glas... A "Prošla snajka" ga na onaj svet dostojno ispratila... Daj, zar mu nije bilo žao bratanice, jel' i ona bila "Bivša" jer se nadao "Budućem" koji bi bio po njegovoj meri. Ček'... Ćek'... Kako Maji odmah objaviš da joj je umro deda, pravili cirkus od sahrane sa silikonska a i prostitutke a Janjuša tajanstveno izveli, učesnicima Elite tajili razlog njegovog odlaska samo da bi napravili nekrofilsku priču.