DISKVALIFIKOVANI ZOLA SE VRAĆA U ELITU?! Miljana se izlanula, ovo su detalji njihovog TAJNOG DOGOVORA!

Autor:

Zadruga

19.01.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić se poverila ukućanima, pa otkrila kako planira da vrati Zolu u Elitu.

DISKVALIFIKOVANI ZOLA SE VRAĆA U ELITU?! Miljana se izlanula, ovo su detalji njihovog TAJNOG DOGOVORA!

Foto: youtube.com/pink.rs

Prošle noći Miljana Kulić prišla je Slađi Lazić Poršelini sa kojom je popričala o razgovoru sa njenim bivšim dečkom Lazarom Čolićem Zolom. Naime, podsećanja radi, Miljana je nedavno govorila o tome da će cimerima predstaviti da se čula sa Zolom i da su u najboljem redu, da je voli i čeka da izađe iz rijalitija, kako se ne bi sladili njenim bolom i tugom koju oseća prema Zoli zbog raskida i izdaje. 

Ona je ispričala Slađi Poršelini sve o navodnom razgovoru sa Zolom i dogovoru koji imaju postignut. 

- Dolaziće na mesec dana, bićemo u apatmanu zajedno, napolju ima mnogo bolje uslove, čula sam se sa njim, dolaziće se svaki mesec. Bićemo u nedelju od 9 sati do 9, 10 uveče. Rekao mi je da izdržim, čula sam se sa njim, da ga moj novac ne interesuje, da je otišao preko direktora za film, jedna cena je kod njih, jedna kod nas. Uzeće novac od filma, rekao je kada izađem da mi ne treba ništa, da me voli najviše na svetu. Zakleo mi se u Bosu, u sve na svetu da je hteo da izađe sa mnom. Ponedeljkom, sredom, petkom i subotom pušta muziku. Samo mi je rekao da se normalno ponašam ovde, da nikoga ne udaram, da na jedno uvo čujem, na drugo ispustim. Njegova majka će da mi uskoro pošalje stvari, vidi koliko patim, vidi apsolutno sve, rekao mi je da j*bem mater svima koji zaslužuju, da iznosim svoje mišljenje - ispričala je Miljana. 

Republika

Foto: Pink

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola

 

Međutim, Kulićeva je odlučila da pređe sa reči na dela i saopšti cimerima da će zamoliti produkciju da pruži Zoli još jednu priliku, te da mu dozvoli da se vrati u rijaliti i bude tu sa njom. Cimeri su je nemo slušali, dok im je objašnjavala šta planira da uradi, a ona ih je ubeđivala da Zola želi biti uz nju, te da će sve uraditi povodom toga, iako je on samoinicijativno napustio Elitu:

- Pitaću da ga vrate, šta, nije on uradio ništa strašno, samo je odlučio da napusti, ali nije uradio ništa za diskvalifikaciju - govorila je Miljana cimerima, koji su je samo nemo slušali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading