RANI RADOVI ANELI AHMIĆ: Ovu šok sliku do sad niko nije video, ni rođena majka je ne bi prepoznala! (FOTO)

Autor:

Zadruga

18.01.2024

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li možete da prepoznate aktuelnu učesnicu "Elite"?

RANI RADOVI ANELI AHMIĆ: Ovu šok sliku do sad niko nije video, ni rođena majka je ne bi prepoznala! (FOTO)

Foto: Pink

Od Nove godine jedna od glavnih tema u rijalitiju "Elita" je odnos Aneli Ahmić sa izvesnim Alenom, za kog se navodi da je njen oženjeni švaler. U javnost su isplivale navodne fotografije Alena, za kog je Ahmićkina porodica istakla da je kućni prijatelj. Međutim, sada su se pojavili novi navodi.

Naime, na društvenoj mreži Instagram, admini stranice koja se bavi dešavanjima u rijalitiju "Elite", objavili su Aneline privatne fotografije sa muškarcem za kog tvrde da je Alen.

Ta situacija danas je napravila opštu pometnju kako na društvenim mrežama, tako i u medijima, ali to nije sve. Još jedna slika privukla je veliku pažnju, a radi se o staroj fotografiji Aneli Ahmić, na kojoj ona ne liči na sebe. 

Pored toga što Aneli na fotografiji na kojoj je pozirala ima drugačiju boju kose, njeno lice je dosta transformisano, pa u komentarima na mrežama kažu da je ni rođena majka ne bi prepoznala zbog korekcija koje je ona uradila. 

Republika

Foto: Instagram.com

Stara slika Aneli Ahmić

Već se ranije pisalo o njenim ranim radovima i na društvenim mrežama su isplivavale fotografije, pa je njen fizički izgled već bio na meti brutalnih komentara i kritika. 

Aneli je trenutno u epicentru dešavanja u rijalitiju, nakon što se Marko Janjušević Janjuš vratio u "Elitu", nakon porodične tragedije i samoubistva najmlađeg brata, a njeno ophođenje prema njemu mnoge je razočaralo, jer nije pokazala empatiju, već je samo brinula da li će njih dvoje biti u vezi ili je ljubavnom odnosu došao kraj. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Viktorija

18.01.2024 13:05

Lepa i zgodna uvek i zauvek!