ŠOK TRANSFORMACIJA MILJANE KULIĆ: Konačno dovela liniju do savršenstva - pogledajte kako je SMRŠALA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

18.01.2024

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pogledajte koliko se Miljana promenila nakon operacije želuca!

 

 

Popularna rijaliti učesnica Miljana Kulić oduvek je važila za jednu od najbitnijih takmičara ovakvog formata, a pored humora, drame i ljubavnih odnosa publika često komentariše njen fizički izgled, koji se menjao iz godine u godinu. 

Miljana je nakon porođaja uspela da održi vitku liniju, međutim posle izlaska iz druge sezone rijalitija "Zadruga" nabacila je ozbiljnu kilažu, koje nije uspela da se reši jako dug vremenski period, a za to vreme je postala i prepoznatljiva po svojoj rečenici "Dovešću liniju do savršenstva". 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Miljana Kulić nekad

Kulićeva je pred ulazak u "Zadrugu 6" odlučila da smanji želudac, a opasan zahvat umalo ju je košta života. lekari su se nekoliko dana borili za njen život, a na svu sreću sve je imalo dobar završetak i Miljanino zdravlje nakon operacije je sad u najboljem redu. 

Iako se na samom početku rezultaciji operacije nisu primećivali, u poslednje vreme njena linija je česta tema komentarisanja na društvenim mrežama, a publika ne može da veruje kojoj brzinom se Miljana "istopila" i usavršila svoj izgled. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Miljana Kulić sad

Kulićeva iz dana u dan sve više oduševljava svojim fizičkim izgledom, pogotovo kada obuče usku haljinu ili mini suknju i na taj način još više istakne promenu koju je napravila nakon operacije smanjenja želuca. 

Na početku ovog teksta možete pogledati video snimak u kom čete najbolje videti promenu koja je Miljana postigla, dok se u nastavku nalazi galerija sa fotografijama Miljaninog starog izdanja, kao i najnovijeg. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Latica

18.01.2024 15:56

Kukale su na jadnog dr u Turskoj a rezultati su impresivni .Svaka cast dr kada je preuzeo rizik da je operira dok se ona nije pridrzavala pre operativne dijete od 30 dana i jetra joj je bila uvecana zato je i nastao problem