KAČAVENDA SLETELA AUTOM U REKU: Jeziv udes učesnice Elite!

Autor:

Zadruga

17.01.2024

02:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Automobil završio u Dunavu!

KAČAVENDA SLETELA AUTOM U REKU: Jeziv udes učesnice Elite!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aktuelna učesnica rijaliti programa "Elita", Milena Kačavenda, napustila je imanje u Šimanovcima kako bi gostovala u emisiji "Amidži šou" na televiziji Pink, međutim, svojim priznanjem uživo u programu uspela je zabezekne sve u studiju, ali i u publiku kraj malih ekrana.

Naime, Kačavenda je priznala da je tokom jedne od rasprava sa svojim partnerom u naletu besa ušla u automobil, kojim se svom snagom zaletela u njegovo vozilo i izgurala ga u reku Dunav.

- Milena, navedi najluđu stvar koju si uradila nakon jedne od svađa sa svojim partnerom - pročitala je zadatak voditeljka Tijana Stoisavljević.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

MIlena Kačavenda Amidži šou

- Udarila sam mu auto otpozadi i nabila ga u Dunav kod hotela "Jugoslavija". Svojim autom sam se zaletela u njegov, tada je to izgledalo malo drugačije... Uglavnom, auto je završio u reci, vozača je spašavalo obezbeđenje u kafani da ne uđem - priznala je Kačavenda i šokirala javnost.

- Mašala - nasmejao se Amidžić.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

MIlena Kačavenda Amidži šou

Inače, Milena Kačavenda se u pomenutoj emisiji pojavila u stajlingu koji je podigao veliku prašinu na društvenim mrežama. Naime, kuma je gostovala u crnom, uskom kombinezonu koji joj je išao skroz uz telo i obline, crne rukavice, dok je kosu zalizala u punđu. Od nakita imala je ogromne minđuše u obliku leptira, ali i zlatan sat modne marke "Roleks", kao i veliki prsten u istoj boji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
dušanka

17.01.2024 05:10

bogu hvala da postoje takvi muškarci, kao Samir...osećanja postoje...ali ništa ne uslovljavaju...za razliku od Ša...on je toliko navalentan i uslovan...da zamara mozak...nije ni Miona sjajna, ali on je toliko naporan...