PRVI PUT O DETALJIMA MIHAILOVOG SAMOUBISTVA: Janjuš otkrio takmičarima Elite kako je njegov brat sebi ODUZEO ŽIVOT!

Autor:

Zadruga

12.01.2024

22:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuš otkrio potresne detalje Mihailovog samoubistva!

PRVI PUT O DETALJIMA MIHAILOVOG SAMOUBISTVA: Janjuš otkrio takmičarima Elite kako je njegov brat sebi ODUZEO ŽIVOT!

Foto: TV Pink/printscreen

Marko Janjušević Janjuš ušao je večeras u Elitu i saopštio takmičarima da je ostao bez brata zbog čega je zavladao muk. On im se kratko obratio, nakon čega je otišao u pab sa Lepim Mićom. Njemu je prišla Aneli Ahmić, odmah da mu pruži podršku. 

- Pratio sam malo, znao sam da ću 12. da uđem. Ja sam po ceo dan na telefonu, kako ne bih obraćao pažnju, pa sam sve video za dva ili tri dana. Ljudi su fanatici, nego kažu da li da budeš sa ovom ili ne. Ja sam se probudio taj dan, bio je petak i "Pitanja novinara", mene je boleo vrat, tako nije nikada, predosetio sam to. To je bilo neverovatno. Moj brat je izvršio samoubistvo, obesio se - rekao je Janjuš, nakon čega su se svi skamenili. 

Inače, on je u studiju govorio o teškom gubituku. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

 

Ja zadnjih godina nisam poroveo vreme sa bratom, ig rao sam košarku, odsutan sam zadnjih godina po 10 meseci. Jednostavno je teško. To je bio jedini dan kad je mene zabolela glava, popio sam tabletu za bolove i čekao da počne emsija. Kad su krenuli da me izvode, znao sam da se nešto desilo, ali nisam mogao ni da pretpotavim da je to. Niakd mu nisam uputio ružnu reč, a pisalo se kako sam ga se odrekao. On je mlađi od mene 11 godina i bili smo razdvojeni, ali se nikad nismo posvađali. Pred rialiti sam rekao majci da mu poašlej neki dinar da ima - rekao je on. 

Podećamo, Mihailo Janjušević (27), najmlađi rođeni brat Marka Janjuševića Janjuša, oduzeo je sebi život vešanjem 25. decembra 2023. godine, a sahranjen je dva dana kasnije u rodnom Prijepolju. Tužna povorka je od porodične kuće tačno u podne tada krenula ka groblju, a Janjuševa majka Desanka i otac Predrag bili su potpuno skrhani bolom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading