ZAŠTO JE JELENA ILIĆ NAPUSTILA SRBIJU, PRED ULAZAK U ELITU? Oktrivena kompletna ISTINA o ženi Ivana Marinkovića, evo sa KIM SE VIDELA na tajnoj lokaciji!

Autor:

Zadruga

12.01.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Ilić napustila Srbiju neposredno pred ulazak u Elitu.

ZAŠTO JE JELENA ILIĆ NAPUSTILA SRBIJU, PRED ULAZAK U ELITU? Oktrivena kompletna ISTINA o ženi Ivana Marinkovića, evo sa KIM SE VIDELA na tajnoj lokaciji!

Foto: ATA Images

Jelena Ilić i Ivan Marinković

Takmičarka rijalitija ,,Elita 7" Jelena Ilić i supruga Ivana Marinković izlanula se u jednom trenutku uživo u prograu i otkrila svojim sadašnjim cimerima o njenom odlasku iz Srbije, neposredno pred ulazak na imanje u Šimanovcima. 

Naime, Jelena Ilić ispričala je takmičarkama da je pre ulaska u rijaliti otišla u Beč da se vidi sa sestrom, ali i kako bi malo šopingovala. Međutim, Jelena ističe da joj se taj put nije finansijski isplatio, pa da je zažalila, te donela odluku da će sledeći put otići samo i isključivo kolima. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jelena Ilić Elita

 

- Pred ulazak sam išla u Beč, da se vidim sa sestrom mojom, ali mogu ti reći, nije mi se isplatilo nikako. Veruj mi, u Beč idem od sad jedino kolima i to ako se ide u šoping, ovako se ne isplati nikako - ispričala je Jelena u Eliti. 

Međutim, ona nije ispričala da je Ivan bio sa njom u Beču, pa su mnogi pomislili da je ovo njemu uradila ize leđa. Ali jasno je da njih dvoje toliko dobro funckionišu, da mu je sigurno rekla da ide na put. 

Njih dvoje su jedno drugom izgovorili sudbonosno "da" u potpunoj tajnosti.

Nakon venčanja oni su s kumovima, čija imena nisu poznata jer Ivan nije hteo da otkrije, otišli u jedan restoran na ručak.

Foto: Instagram.com

Jelena Ilić i Ivan Marinković

 

Mladenci nisu nosili tipičnu garderobu za ovakav dan. Mladoženja se opredelio za tamniju košulju, dok je Jelena nosila belu korset haljinu.

Marinković j eobjavio fotografiju na svom Instagram storiju i napisao:

- Moja žena Jelena Ilić.

Foto: ST/Vladimir Lukić, ATAImages

Jelena Ilić i Ivan Marinković

 

Inače, njih dvoje su se upoznali tokom učešća u rijalitiju "Parovi" pre nekoliko godina. veza im je bila turbulentna, pre svega zbog Ivanovog problema sa alkoholom, ali nakon brojnih svađa i skandala, sve se sleglo i oni su započeli miran život. Marinković je često isticao da se uz jeleninu pomoć rešio poroka.

On iza sebe ima brak s Gocom Tržan, s kojom ima ćerku, a iz avanture s Miljanom Kulić ima sina. Jelena se do sada nije udavala i nema decu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading