UČESNIK ELITE DOŽIVEO SOPSTVENU SAHRANU: Ne može da hoda nakon svih dešavanja!

Autor: P. R.

Zadruga

11.01.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iznete šok informacije u rijalitiju!

UČESNIK ELITE DOŽIVEO SOPSTVENU SAHRANU: Ne može da hoda nakon svih dešavanja!

Foto: TV Pink/printscreen

U emisiji "Pitanja gledalaca", voditeljka Maša Mihailović postavila je prvo pitanje Ivanu Marinkoviću, izazivajući burnu reakciju u javnosti. Marinković je, kako su mnogi primetili, veoma otvoreno odgovarao na postavljena pitanja, otkrivajući svoje stavove o aktuelnim temama.

Naime, on se dotakao cimera Nikole Lakića, te istakao da je "doživeo sopstvenu sahranu" u rijalitiju, te da posle tih dešavanja na imanju u Šimanovcima "ne može da hoda".

- Je l' možeš da nam objasniš Lakićevu rečenicu: ''Ivan govori aplolutnu laž'' - glasilo je pitanje.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković Elita

- On u poslednje vreme imam momentat kad ćuti i onda tokom mog izlaganja mora da se ubaci. Nema smisla to što govori. On je rekao da mrzi Jelenu i mene jer smo rekli da Coka živi u šupi, a nije me mrzeo jer su mu ostali govorili sve i svašta. Čovek ne zna šta priča. Čovek ne zna kako da se izvuče. On je doživeo sopstvanu sahranu, posle koje jedva hoda. On se plaši izlaska, zato je sad dobar sa Kačavendom - rekao je Ivan.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nikola Lakić Elita

- Povraća mi se kad vas ugledam - dodao je Lakić.

Podsećanja radi, Coka Lakić, supruga Nikole Lakića, ušla je na imanje u Šimanovcima, kako bi se videla sa njim. Sa sobom je povela i sina, a tom prilikom se suočila i sa Ivanom Marinkovićem i njegovom verenicom Jelenom Ilić.

- Jesi li bio kod mene kući? Kako znate da živim u šupi i rupi? Nije lepo što ste mene stavili u usta, ja vas nisam dirala, mislim da nije lepo da moje dete uzimaš u usta. Ti si morala da ideš na Red televiziju, grebala da uđe. Ti si izmolila da uđeš preko mog supruga - odbrusila je Coka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading